Revista de proiectare
Revista de proiectare
Dispozitivul Digital De Difuzare Video

Avoi Set Top Box

Dispozitivul Digital De Difuzare Video Avoi este una dintre cele mai noi cutii inteligente de top din Vestel care oferă în principal tehnologie de difuzare digitală pentru utilizatorii de televiziune. Cel mai important personaj al lui Avoi este „ventilația ascunsă”. Ventilația ascunsă face posibilă crearea de modele unice și simple. Avoi, pe lângă vizionarea canalelor digitale în calitate HD, puteți asculta muzică, viziona filme și privi fotografii și imagini pe ecranul televizorului, în timp ce controlați aceste fișiere prin meniul UI. Sistemul de operare Avoi este Android V4.2 Jel

Televizorul Led De 46 "care Susține Transmisia Hd

V TV - 46120

Televizorul Led De 46 "care Susține Transmisia Hd Inspirat de suprafețe reflectorizante și efecte oglindă. Partea din față a capacului din spate din spate este fabricată din tehnologia matriței cu injecție din plastic. Partea mijlocie este produsă din turnare din tablă. Standul de susținere este conceput special cu sticlă vopsită din spate și gâtul transparent, cu detalii inelate acoperite cu crom. Nivelul de luciu folosit pe suprafețe a fost obținut prin procese speciale de vopsea.

Parasolar Led Si Lanterna De Gradina Mare

NI

Parasolar Led Si Lanterna De Gradina Mare Noul Parasol NI redefinește iluminatul într-un mod care poate fi mai mult decât un obiect luminos. Îmbinând inovativ un parasolar și o lanternă de grădină, NI arată inteligent în picioare lângă șezlongurile de la piscină sau alte zone în aer liber, de dimineață până seara. OTC-ul senzor de detectare a degetelor (dimmer cu o atingere) permite utilizatorilor să se adapteze la nivelurile dorite de iluminare ale sistemului de iluminare cu 3 canale cu ușurință. NI adoptă, de asemenea, un driver de 12V LED de joasă tensiune care generează foarte puțină căldură, oferind o sursă de alimentare eficientă din punct de vedere energetic pentru sistem cu peste 2000 buc de LED-uri de 0,1 W.

Corp De Iluminat

Yazz

Corp De Iluminat Yazz este un corp de iluminat distractiv realizat din fire semi rigide îndoite, care permite utilizatorului să se îndoaie în orice formă sau formă care se potrivește dispoziției lor. De asemenea, este prevăzut cu un jack atașat, ceea ce face ușor să combinați mai multe unități împreună. Yazz este de asemenea atrăgător din punct de vedere estetic, ușor de utilizat și economic. Conceptul a venit de la ideea de a minimaliza iluminatul până la cele mai de bază elemente esențiale ca expresie finală a frumuseții, fără a pierde iluminarea cu impact estetic, deoarece minimalismul industrial este arta de la sine.

Scaun

Kagome

Scaun Proiectat de Shinn Asano cu fundal în design grafic, Sen este o colecție de 6 piese de mobilier din oțel care transformă liniile 2D în forme 3D. Fiecare piesă, inclusiv „taburet kagome”, a fost creată cu linii care reduc la minimum excesul pentru a exprima atât forma cât și funcționalitatea într-o serie de aplicații, inspirate de surse unice, cum ar fi ambarcațiunile și modelele tradiționale japoneze. Scaunul Kagome este format din 18 triunghiuri în unghi drept, care se susțin reciproc și atunci când sunt privite de sus formează modelul tradițional al meșteșugului japonez kagome moyou.

Pc-Ul Personalizat All-In-One

BENT

Pc-Ul Personalizat All-In-One Conceput cu principiul personalizării în masă, care satisface nevoile utilizatorilor într-un mod mai bun în limitele producției în masă. Principala provocare din acest proiect a fost să scoată în evidență un design care să satisfacă diferite nevoi ale patru grupuri de utilizatori, în limitele producției de masă. Trei articole principale de personalizare sunt definite și utilizate pentru diferențierea produsului pentru aceste grupuri de utilizatori: 1. ecran de partajare2 Reglarea înălțimii ecranului 3. Combinație tastatură-calculator. Un modul de ecran secundar personalizabil este atașat ca soluție și o combinație unic de tastatură-calculatoare personalizabilă este prop