Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei

The Hostess

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei Colecția absolvită a Daria Zhiliaeva este despre feminitate și masculinitate, forță și fragilitate. Inspirația colecției vine dintr-un basm vechi din literatura rusă. Gazda Muntelui de Cupru este un patron magic al minerilor dintr-un basm rusesc vechi. În această colecție puteți vedea frumoasa căsătorie a liniilor drepte, așa cum sunt inspirate din uniformele minerilor și volumele grațioase ale costumului național rus. Membrii echipei: Daria Zhiliaeva (designer), Anastasiia Zhiliaeva (asistent proiectant), Ekaterina Anzylova (fotograf)

Geantă, Geantă De Seară

Tango Pouch

Geantă, Geantă De Seară Tango Pouch este o geantă excepțională, cu un design cu adevărat inovator. Este o piesă de artă purtabilă purtată de mânerul pentru încheieturi, care vă permite să aveți mâinile libere. În interior este suficient spațiu, iar construcția de închidere a magnetului pliabil oferă o deschidere neașteptată ușoară și largă. Husa este confecționată cu piele moale de piele de vițel pentru o atingere incredibil de plăcută a mânerului și a inserțiilor laterale pufoase, contrastând intenționat cu corpul principal mai construit din așa-numita piele vitrată.

Haina Care Poate Fi Convertibilă

Eco Furs

Haina Care Poate Fi Convertibilă Paltonul care poate fi 7-in-1 este inspirat de doamnele aglomerate de carieră care optează pentru garderoba unică, ecologică și funcțională zilnic. În ea, vechile, dar din nou la modă, textilele scandinave Rya Rug cusute manual sunt reinterpretate într-un mod modern, ceea ce duce la îmbrăcăminte din lână, care sunt ca blană din punct de vedere al performanței lor. Diferența este în detaliu și prietenie cu animalele și mediul. De-a lungul anilor, Eco Furs a fost testat în diferite climaturi europene de iarnă, ceea ce a contribuit la dezvoltarea calităților acestei haine și a celorlalte piese recente în desăvârșire.

Hainele

Bamboo lattice

Hainele În Vietnam, vedem tehnica zăcământului de bambus în multe produse, cum ar fi bărcile, mobilierul, cuștile pentru pui, felinarele ... Zăpada din bambus este puternică, ieftină și ușor de fabricat. Viziunea mea este să creez o modă de îmbrăcăminte în stațiune care să fie interesantă și grațioasă, sofisticată și fermecătoare. Am aplicat acest detaliu de grilă de bambus pe unele dintre modele mele, transformând rețeaua obișnuită, durabilă, în material moale. Modelele mele combină tradiția cu forma modernă, duritatea modelului de zăbrele și moliciunea de nisip a țesăturilor fine. Concentrația mea este pe formă și detalii, aducând farmec și femininitate purtătorului.

Inelul Cu Diamante

The Great Goddess Isida

Inelul Cu Diamante Isida este un inel de aur de 14 K care se strecoară pe deget pentru a crea un aspect fermecător. Fațada inelului Isida este înfrumusețată cu elemente unice precum diamante, ametiste, citrine, tsavorite, topaz și completate cu aur alb și galben. Fiecare piesă are propriul material specificat, ceea ce îl face unul singur. În plus, fațada plată în formă de sticlă pe pietre pretioase feliate reflectă diferite raze de lumină în diverse ambianțe, adăugând un caracter exclusiv inelului.

Colierul

Scar is No More a Scar

Colierul Designul are o poveste dureroasă dramatică în spatele ei. S-a inspirat din cicatricea mea de neuitat de pe corpul meu, care a ars de artificii puternice când aveam 12 ani. În încercarea de a-l acoperi cu un tatuaj, tatuatorul m-a avertizat că ar fi mai rău să acoperi speria. Fiecare își are cicatricea, toată lumea are o poveste sau o istorie dureroasă de neuitat, cea mai bună soluție pentru vindecare este să înveți cum să o înfrunți și să o depășești puternic, mai degrabă decât să te ascunzi sau să încerci să evadezi din ea. Prin urmare, sper că persoanele care poartă bijuteriile mele se pot simți mai puternice și mai pozitive.