Revista de proiectare
Revista de proiectare
Identitatea Corporativă

Predictive Solutions

Identitatea Corporativă Predictive Solutions este un furnizor de produse software pentru analiză prognostică. Produsele companiei sunt utilizate pentru a face predicții prin analizarea datelor existente. Marca companiei - sectoarele unui cerc - seamănă cu graficele de tip grafice și, de asemenea, cu o imagine foarte stilizată și simplificată a unui ochi în profil. Platforma de marcă „aruncă lumina” este un driver pentru toate graficele mărcii. Atât forme fluide schimbătoare, abstracte, cât și ilustrații tematice simplificate sunt utilizate ca grafică suplimentară în diferite aplicații.

Identitatea Corporativă

Glazov

Identitatea Corporativă Glazov este o fabrică de mobilă dintr-un oraș cu același nume. Fabrica produce mobilier ieftin. Deoarece designul unui astfel de mobilier este destul de generic, s-a decis să se bazeze conceptul de comunicare pe literele 3D „din lemn” originale, cuvintele compuse din astfel de litere simbolizează seturile de mobilier. Literele alcătuiesc cuvinte „mobilier”, „dormitor” etc sau nume de colecție, acestea sunt poziționate pentru a semăna cu piesele de mobilier. Literele 3D conturate sunt similare cu schemele de mobilier și pot fi utilizate pe papetărie sau pe fundaluri fotografice pentru identificarea mărcii.

Tipografia

Red Script Pro typeface

Tipografia Red Script Pro este un font unic inspirat de noile tehnologii și gadgeturi pentru forme alternative de comunicare, conectându-ne armonios cu formele sale de scrisori gratuite. Inspirat de iPad și proiectat în Perii, este exprimat într-un stil de scriere unic. Conține alfabetul englez, grec și chirilic și acceptă peste 70 de limbi.

Arta Vizuală

Loving Nature

Arta Vizuală Iubirea naturii este un proiect de piese de artă care fac aluzie la dragoste și respect pentru natură, pentru toate lucrurile vii. Pe fiecare tablou, Gabriela Delgado pune un accent deosebit pe culoare, alegând cu atenție elemente care se îmbină cu armonia pentru a obține un finisaj luxuriant, dar simplu. Cercetarea și dragostea ei autentică pentru design îi conferă o capacitate intuitivă de a crea piese colorate vibrante, cu elemente spot care variază de la fantastic la ingenu. Cultura și experiențele personale modelează compozițiile în narațiuni vizuale unice, care cu siguranță vor înfrumuseța orice atmosferă cu natură și veselie.

Romanul

180º North East

Romanul „180º Nord-Est” este o narațiune de aventuri de 90.000 de cuvinte. Acesta spune povestea adevărată a călătoriei pe care Daniel Kutcher a făcut-o prin Australia, Asia, Canada și Scandinavia în toamna anului 2009, când avea 24 de ani. Integrat în corpul principal de text care spune povestea a ceea ce a trăit și a învățat în timpul călătoriei , fotografiile, hărțile, textul expresiv și video ajută cititorul în aventură și dau un mai bun sentiment experienței personale a autorului.

Instalarea Foto

Decor

Instalarea Foto Într-o clădire de modele vreau să mă gândesc în jurul realității, că o considerăm a noastră și să o privim ca scenografie unui scenariu imaginat. Un scenariu prin natură ocazional și perisabil. Ce este în spatele sau ce se va întâmpla atunci când modelele de decor ar putea să nu fie o apocalipsă viitoare, ci crearea unui nou proces. O altă imagine a ceea ce s-ar putea întâmpla atunci când spectacolul se va termina.