Revista de proiectare
Revista de proiectare
Pc-Ul Personalizat All-In-One

BENT

Pc-Ul Personalizat All-In-One Conceput cu principiul personalizării în masă, care satisface nevoile utilizatorilor într-un mod mai bun în limitele producției în masă. Principala provocare din acest proiect a fost să scoată în evidență un design care să satisfacă diferite nevoi ale patru grupuri de utilizatori, în limitele producției de masă. Trei articole principale de personalizare sunt definite și utilizate pentru diferențierea produsului pentru aceste grupuri de utilizatori: 1. ecran de partajare2 Reglarea înălțimii ecranului 3. Combinație tastatură-calculator. Un modul de ecran secundar personalizabil este atașat ca soluție și o combinație unic de tastatură-calculatoare personalizabilă este prop

Lampă

Hitotaba

Lampă Proiectat de Shinn Asano cu fundal în design grafic, Sen este o colecție de 6 piese de mobilier din oțel care transformă liniile 2D în forme 3D. Fiecare piesă, inclusiv „lampă hitotaba”, a fost creată cu linii care reduc la minimum excesul pentru a exprima atât forma, cât și funcționalitatea într-o serie de aplicații, inspirate de surse unice, cum ar fi ambarcațiunile și modelele tradiționale japoneze. Lampa Hitotaba este inspirată de priveliștea pitorească a țării japoneze, unde se agăță în jos mănunchiuri de paie de orez pentru a se usca după recoltare.

Scaun De Teatru

Thea

Scaun De Teatru MENUT este un studio de design axat pe designul copiilor, cu obiectivul clar de a împărți podul cu cel pentru adulți. Filozofia noastră este de a oferi o viziune inovatoare asupra modului de viață al unei familii contemporane. Vă prezentăm THEA, un scaun de teatru. Stai jos și pictează; creează-ți povestea; și sună-ți prietenii! Punctul focal al THEA este spatele, care poate fi folosit ca scenă. Există un sertar în partea de jos, care odată deschisă ascunde partea din spate a scaunului și permite un pic de confidențialitate pentru „păpușarul”. Copiii vor găsi marionete cu degetul în sertar pentru a pune în scenă spectacole alături de prietenii lor.

Sistemul De Design Interior Modular

More _Light

Sistemul De Design Interior Modular Un sistem modular care poate fi asamblat, demontabil și ecosostenibil. More_Light are un suflet verde și este foarte ușor de utilizat. Este inovator și ideal pentru a satisface toate nevoile noastre zilnice, datorită flexibilității modulelor sale pătrate și a sistemului său comun. Se pot monta biblioteci de diferite dimensiuni și adâncimi, rafturi, pereți de panou, standuri de afișare, unități de perete. Datorită gamei largi de finisaje, culori și texturi disponibile, personalitatea acesteia poate fi îmbunătățită în continuare printr-un design mai personalizat. Pentru amenajarea locuințelor, spații de lucru, magazine. De asemenea, disponibil cu licheni în interior. caporasodesign.it

Shisha, Narghilea, Narghilă

Meduse Pipes

Shisha, Narghilea, Narghilă Liniile organice elegante sunt inspirate de viața pe mare subacvatică. O țeavă shisha ca un animal misterios care devine viu cu fiecare inhalare. Ideea mea de proiectare a fost să descopăr toate procesele interesante care se desfășoară în conductă, cum ar fi balonarea, fluxul de fum, mozaicul de fructe și jocul luminilor. Am obținut acest lucru prin maximizarea proporției de sticlă și în principal prin ridicarea zonei funcționale la nivelul ochilor, în loc de țevile tradiționale de shisha, unde este aproape ascunsă la nivelul solului. Utilizarea unor bucăți de fructe adevărate în corpusul de sticlă pentru cocktail-uri îmbunătățește experiența la noul nivel.

Parasolul Led

NI

Parasolul Led NI, combinația inovatoare de umbrele de grădină și parapet de grădină, este un design nou, care încorporează adaptabilitatea mobilierului modern. Integrând un parazit clasic cu un sistem de iluminat versatil, NI Parasol va avea un rol de pionierat în îmbunătățirea calității mediului stradal de dimineață până seara. OTC-ul senzor de detectare a degetelor (dimmer-one touch) permite oamenilor să ajusteze luminozitatea sistemului de iluminare cu 3 canale cu ușurință. Șoferul său de 12V LED de joasă tensiune oferă o sursă de energie eficientă din punct de vedere energetic pentru sistem cu peste 2000pcs LED-uri de 0,1 W, ceea ce generează foarte puțină căldură.