Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cutiuța Suculentă Dedicată Pentru Creștere

Bloom

Cutiuța Suculentă Dedicată Pentru Creștere Bloom este o cutie suculentă de cultivare dedicată, care acționează ca un mobilier elegant pentru casă. Oferă condiții perfecte de creștere pentru suculente. Scopul principal al produsului este de a umple dorința și hrana pentru cei care trăiesc în zonele urbane cu acces la mediul mai puțin verde. Viața urbană vine cu multe provocări în viața de zi cu zi. Asta îi determină pe oameni să-și ignore natura. Bloom își propune să fie puntea dintre consumatori și dorințele lor naturale. Produsul nu este automatizat, își propune să ajute consumatorul. Suportul pentru aplicație va permite utilizatorilor să ia măsuri cu plantele lor, ceea ce le va permite să se hrănească.

Producător De Ceai

Grundig Serenity

Producător De Ceai Serenitatea este un producător de ceai contemporan care se concentrează pe experiența veselă a utilizatorului. Proiectul se concentrează în principal pe elemente estetice și experiența utilizatorului, deoarece scopul principal sugerează ca produsul să fie diferit de produsele existente. Dock-ul producătorului de ceai este mai mic decât corpul, care permite produsului să privească peste sol, care aduce o identitate unică. Corpul ușor curbat combinat cu suprafețe feliate susține, de asemenea, identitatea unică a produsului.

Candelabru

Lory Duck

Candelabru Lory Duck este proiectat ca un sistem de suspensie asamblat din module din alamă și sticlă epoxidică, fiecare asemănând cu o rață care alunecă fără efort prin apele reci. Modulele oferă, de asemenea, configurabilitate; cu o atingere, fiecare poate fi reglat pentru a face față oricărei direcții și a atârna la orice înălțime. Forma de bază a lămpii s-a născut relativ repede. Cu toate acestea, a avut nevoie de luni de cercetare și dezvoltare cu nenumărate prototipuri pentru a-și crea echilibrul perfect și aspectul cel mai bun din toate unghiurile posibile.

Cuierul Fluturelor

Butterfly

Cuierul Fluturelor Cuierul fluturelui și-a primit numele pentru asemănarea cu forma unui fluture zburător. Este un mobilier minimalist care poate fi asamblat într-un mod convenabil datorită designului componentelor separate. Utilizatorii pot asambla rapid cuierul cu mâinile goale. Când este necesar să vă deplasați, este convenabil să îl transportați după demontare. Instalarea durează doar doi pași: 1. stocați ambele cadre pentru a forma un X; și faceți cadrele în formă de diamant de pe fiecare parte suprapuse. 2. glisați bucata de lemn prin rame suprapuse în formă de diamant de pe ambele părți pentru a ține ramele

Capota De Gamă

Black Hole Hood

Capota De Gamă Această gamă Hood, concepută prin inspirație de Black Hole și Worm Hole, face ca produsul să devină o formă frumoasă și modernă, adică toate provocând sentimente emoționale și accesibile. Creează momente emoționale și utilizare ușoară în timpul gătitului. Este ușor, ușor de instalat, ușor de curățat și proiectat pentru bucătăriile moderne Iland.

Difuzorul

Black Hole

Difuzorul Black Hole proiectat pe baza tehnologiei inteligente moderne și este un difuzor portabil Bluetooth. Poate fi conectat la orice telefon mobil cu diferite platforme și există un port USB pentru conectarea la stocarea portabilă externă. Lumina încorporată ar putea fi utilizată ca o lumină de birou. De asemenea, aspectul atrăgător al Black Hole face ca astfel de obiecte de uz casnic să poată fi utilizate în designul interior.