Revista de proiectare
Revista de proiectare
Piggy Banca

DEEPE

Piggy Banca Obiectul este o portuță. Aspectul unic în formă de personaj combină o bijuterie scumpă și de prestigiu, caracteristică cu o dragoste și o prezență constantă a membrilor familiei, strângerea de fonduri este proprietăți foarte funcționale. Dar cea mai remarcabilă caracteristică DeePee - totul pe lângă funcțiile standard îndeplinește perfect - este acea formulare nouă, unică și complementară „bijuterie” contextualizată, totul exclusiv acasă.

Suportul Cuțitului

Only Right Here

Suportul Cuțitului Începând cu secolul al XII-lea, primele taururi au fost documentate ca act sau spectacol public. Astăzi trezirea conștiinței oamenilor este un simptom al unei evaluări globale globale, fiind părtași naturii divine, suntem un întreg. „Doar chiar aici” simbolizează o nouă eră, în care va exista o dispariție a activităților agresive, fiind întruchipată în ceea ce a fost cândva o sărbătoare culturală și marele pas evolutiv la nivel umanist.

Lampa De Creștere

BB Little Garden

Lampa De Creștere Acest proiect propune să sprijine această nouă utilizare care oferă o experiență de gătit senzorială mai completă. Grădina BB Little este o lampă radiantă, care dorește să revizuiască locul plantelor aromatice din bucătărie. Este un volum cu linii clare, ca un adevărat obiect minimalist. Designul elegant a fost studiat în special pentru a se adapta la o varietate de medii interioare și pentru a da o notă specială bucătăriei. BB Little garden este un cadru pentru plante, linia sa pură le mărește și nu deranjează citirea.

Măsuța

una

Măsuța integrarea perfectă este esența tabelului una. trei forme de arțar se reunesc pentru a lega o suprafață de sticlă temperată. produsul unei considerații intense a materialelor și a capacității lor, rezistent, dar aerisit și incredibil de ușor, apare ca întruchipare a echilibrului și a harului.

Comoda

shark-commode

Comoda Comodă unită cu un raft deschis, iar acest lucru dă senzația de mișcare și două părți îl fac mai stabil. Utilizarea diferitelor finisaje de suprafață și culori diferite permite crearea diferitelor dispoziții și poate fi instalată în interiorul diferitelor. Comodul închis și raftul deschis dă iluzia unei ființe vii.

Masa

Minimum

Masa Foarte ușor și simplu în producție și transport. Este un design foarte funcțional, deși este exterior foarte ușor și unic. Această unitate este dezasamblată complet, care poate fi dezasamblată și asamblată în orice loc. Lungimea poate fi realizată combinată, deoarece poate fi picioare din lemn-metal, asamblate prin intermediul conectorilor metalici. Forma și culoarea picioarelor pot fi modificate în funcție de cerințe.