Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cercei

Van Gogh

Cercei Cercei inspirati de Migdal Tree in Blossom pictati de Van Gogh. Delicatetea ramurilor este reprodusă de lanțuri delicate de tip Cartier care, la fel ca ramurile, se balansează cu vântul. Diferitele nuanțe ale diferitelor pietre prețioase, de la aproape alb la un roz mai intens, reprezintă nuanțele florilor. Clusterul de flori înflorate sunt reprezentate cu diferite tăieturi. Realizat cu aur de 18k, diamante roz, morganite, safire roz și turmaline roz. Finisaj lustruit și texturat. Extrem de ușor și cu o potrivire perfectă. Aceasta este sosirea primăverii sub formă de bijuterie.

Casa Rezidențială

Slabs House

Casa Rezidențială Slab House a fost proiectat pentru a juxtaposa materialele de construcție, combinând lemn, beton și oțel. Designul este simultan hiper-modern, dar discret. Ferestrele uriașe sunt un punct focal imediat, dar sunt protejate de intemperii și de vedere stradală prin dale de beton. Grădinile prezintă foarte mult proprietatea, atât la nivelul solului, cât și la primul etaj, permițând locuitorilor să se simtă conectați cu natura în timp ce interacționează cu proprietatea, creând un flux unic pe măsură ce se deplasează de la intrarea în zonele de locuit.

Casa

VH Green

Casa Casa este extinsă verde, atât în plan, cât și stereoscopic, care creează un mediu bun atât pentru locuitori cât și pentru oraș. În regiunea însorită din Asia, Breeze Soleil care folosește acest verde este un mod de gândire foarte eficient. Nu numai funcția umbrelei de soare în vară, ci și protecția vieții private, evitarea zgomotului stradal și efectul de răcire prin irigarea automată pot fi obținute.

Biserica

Mary Help of Christian Church

Biserica Având în vedere extinderea comunității catolice și creșterea turistică în insula Samui, Suratthani. Maria Ajutor din exteriorul bisericii creștine a fost proiectat într-o formă combinată de mâini de rugăciune, aripi de unghi și razele Duhului Sfânt. Spațiu intern, securitate ca în pântecele mamei. Folosind golul lung și îngust de lumină și o aripă mare de izolare din beton care trece prin golul ușor au fost construite pentru a crea o umbră care continuă să se schimbe în timp, păstrând totuși confortul interior. Minimizați decorația simbolică și utilizarea materialului natural ca liniște sufletească în timpul rugăciunii.

Casa Rezidențială

Abstract House

Casa Rezidențială Reședința folosește o estetică modernă, păstrând însă o curte centrală, care evocă practica tradițională a Kuweitului în construirea de case. Aici reședința este lăsată să recunoască atât trecutul, cât și prezentul, fără a se ciocni. Caracteristica apei de la treptele ușii principale se extrage spre exterior, geamul de la podea până la tavan ajută la menținerea spațiilor mai deschise, permițând utilizatorilor să meargă între exterior și interior, trecut și prezent, fără efort.

Canapea

Shell

Canapea Canapeaua Shell a apărut ca o combinație de contururi de scoici de mare și tendințe de modă în imitarea tehnologiei exoscheletului și imprimarea 3d. Scopul era de a crea o canapea cu efectul iluziei optice. Ar trebui să fie mobila ușoară și aerisită, care ar putea fi folosită atât acasă, cât și în aer liber. Pentru a obține efectul de ușurință, s-a folosit o țesătură de funii de nailon. Astfel duritatea carcasei este echilibrată de țesutul și moliciunea liniilor siluetei. O bază rigidă sub secțiunile de colț ale scaunului poate fi folosită ca mese laterale, iar scaunele moi și pernele finisează compoziția.