Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa De Cafea

Cube

Masa De Cafea Designul a fost inspirat de sculpturile geometrice ale lui Golden Ratio și Mangiarotti. Formularul este interactiv, oferind utilizatorului combinații diferite. Designul constă din patru mese de cafea de diferite dimensiuni și o pouf aliniată în jurul formei cubului, care este un element de iluminare. Elementele proiectării sunt multifuncționale pentru a satisface nevoile utilizatorului. Produsul este produs cu material Corian și placaj.

Instalarea De Artă

Pretty Little Things

Instalarea De Artă Pretty Little Things explorează lumea cercetărilor medicale și imaginile complexe care se văd la microscop, reinterpretând acestea în modele abstracte moderne, prin exploziile unei palete vibrante de culori fluro. Peste 250 de metri lungime, cu peste 40 de opere de artă individuale, este o instalație pe scară largă care prezintă frumusețea cercetării pentru ochii publicului.

Instalarea

The Reflection Room

Instalarea Inspirată de culoarea roșie, care simbolizează norocul în cultura chineză, Sala Reflexie este o experiență spațială care a fost creată în totalitate din oglinzi roșii pentru a crea un spațiu infinit. În interior, tipografia joacă rolul de a conecta publicul la fiecare dintre valorile principale ale Anului Nou Chinezesc și îi determină pe oameni să reflecte asupra anului care a fost și a anului viitor.

Activarea Evenimentelor

Home

Activarea Evenimentelor Acasă îmbrățișează nostalgia căminului personal și este o combinație între vechi și nou. Tablourile vintage din 1960 acoperă peretele din spate, mici memorii personale sunt împrăștiate pe tot ecranul. Împreună, aceste lucruri se împletesc într-o masă de șiruri care se formează laolaltă ca o singură poveste, unde în așteptare unde se află telespectatorul dezvăluie un mesaj.

Instalarea De Artă

The Future Sees You

Instalarea De Artă Viitorul văd vă prezintă frumusețea optimismului îmbrățișat de tânărul adult creativ - viitorii gânditori, inovatori, designeri și artiști ai lumii voastre. O poveste vizuală dinamică, proiectată prin 30 de ferestre pe 5 niveluri, ochii strălucesc printr-un spectru vibrant de culori și, uneori, par să urmărească mulțimea, în timp ce privesc cu încredere în noapte. Prin acești ochi văd viitorul, gânditorul, inovatorul, designerul și artistul: creativi de mâine care vor schimba lumea.

Designul Interior Comercial

KitKat

Designul Interior Comercial Reprezentați conceptul și marca generală într-un mod inovator prin designul magazinului, în special pentru piața canadiană și clientela Yorkdale. Folosind experiența unui pop-up anterior și a locațiilor internaționale pentru a inova și regândi întreaga experiență. Creați un magazin ultra-funcțional, care să funcționeze bine pentru un trafic foarte mare, spațiu complex.