Revista de proiectare
Revista de proiectare
Căștile Tws

PaMu Quiet ANC

Căștile Tws PaMu Quiet ANC este un set de căști fără fir adevărate cu anulare activă a zgomotului, care ar putea rezolva în mod eficient problemele de zgomot existente. Alimentat de un bluetooth emblematic Qualcomm dual și un chipset digital independent de anulare a zgomotului activ, atenuarea totală a PaMu Quiet ANC poate ajunge la 40 dB, ceea ce ar putea reduce eficient daunele cauzate de zgomote. Utilizatorii pot comuta între funcția de trecere și anularea activă a zgomotului în funcție de diferite scenarii, fie în viața de zi cu zi, fie în ocazii de afaceri.

Unitatea De Iluminat

Khepri

Unitatea De Iluminat Khepri este o lampă de podea și, de asemenea, un pandantiv care este conceput pe baza egiptenilor antici Khepri, zeul scarab al răsăritului soarelui dimineții și al renașterii. Doar atingeți Khepri și lumina se va aprinde. De la întuneric la lumină, așa cum au crezut întotdeauna egiptenii antici. Dezvoltat din evoluția formei scarabeului egiptean, Khepri este echipat cu un LED reglabil care este reglat de un comutator cu senzor tactil care oferă trei setări de luminozitate reglabilă printr-o atingere.

Identitate, Brandingul

Merlon Pub

Identitate, Brandingul Proiectul Merlon Pub reprezintă un întreg design de branding și identitate al unei noi unități de catering din Tvrda din Osijek, centrul vechi al orașului baroc, construit în secolul al XVIII-lea ca parte a unui sistem mare de orașe fortificate strategic. În arhitectura de apărare, numele Merlon înseamnă garduri solide, verticale, concepute pentru a proteja observatorii și militarii din vârful fortului.

Ambalaj

Oink

Ambalaj Pentru a asigura vizibilitatea pe piață a clienților, a fost selectat un aspect și o senzație jucăușă. Această abordare simbolizează toate calitățile mărcii, originale, delicioase, tradiționale și locale. Scopul principal al folosirii noilor ambalaje pentru produse a fost de a prezenta clienților povestea din spatele creșterii porcilor negri și producerea de delicatese tradiționale din carne de cea mai înaltă calitate. A fost creat un set de ilustrații în tehnica linogravării, care arată măiestria. Ilustrațiile în sine prezintă autenticitate și îndeamnă clientul să se gândească la produsele Oink, la aroma și textura lor.

Animale De Companie

Pawspal

Animale De Companie Transportatorul Pawspal pentru animale de companie va economisi energie și va ajuta proprietarul animalului de companie să livreze rapid. Pentru conceptul de design, transportul pentru animale de companie Pawspal, inspirat de la Naveta Spațială, își pot duce animalele lor minunate oriunde doresc. Și dacă mai au un animal de companie, pot plasa altul în partea de sus și pot alătura roțile în partea de jos pentru a trage transportoare. În plus, Pawspal a proiectat un ventilator intern pentru a fi confortabil pentru animale de companie și ușor de încărcat cu USB C.

Biroul De Prevânzare

Ice Cave

Biroul De Prevânzare Peștera de Gheață este un showroom pentru un client care avea nevoie de un spațiu cu o calitate unică. Între timp, capabil să prezinte diverse proprietăți ale Proiectului Teheran Eye. Conform funcției proiectului, o atmosferă atractivă, dar neutră, pentru a prezenta obiectele și evenimentele la nevoie. Folosirea unei logici minime de suprafață a fost ideea de design. O suprafață de plasă integrată este răspândită în tot spațiul. Spațiul necesar pentru diferite utilizări se formează pe baza forțelor străine în direcția sus și în jos exercitate pe suprafață. Pentru fabricare, această suprafață a fost împărțită în 329 de panouri.