Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalarea Cu Ulei De Măsline

Ionia

Ambalarea Cu Ulei De Măsline În timp ce grecii antici obișnuiau să picteze și să proiecteze fiecare amforă (recipient) de ulei de măsline separat, au decis să o facă astăzi! Au reînviat și au aplicat această artă și tradiție străveche, într-o producție modernă contemporană în care fiecare dintre cele 2000 de sticle produse au modele diferite. Fiecare sticlă este proiectată individual. Este un design liniar unic, inspirat din modelele grecești antice, cu o notă modernă, care sărbătorește moștenirea vintage a uleiului de măsline. Nu este un cerc vicios; este o linie creativă care se dezvoltă direct. Fiecare linie de producție creează 2000 de modele diferite.

Branding

1869 Principe Real

Branding 1869 Principe Real este un Bed and Breakfast situat în cel mai trendy loc din Lisabona - Principe Real. Madonna tocmai a cumpărat o casă în acest cartier. Această pensiune este situată într-un palat vechi din 1869, păstrând farmecul vechi amestecat cu interiorul contemporan, oferindu-i un aspect luxos. Acest branding a fost necesar pentru a încorpora aceste valori în aplicațiile sale de logo și de marcă pentru a reflecta filosofia acestei unități unice. Rezultă un logo care îmbină un font clasic, amintind vechile numere ale ușii, cu tipografie modernă și un detaliu al pictogramei patului stilizat în L of Real.

Reședința

Panorama Villa

Reședința Făcând aluzie la structura unui sat tipic Mani, conceptul este conceput ca o serie de fragmente individuale de piatră care se învârt în jurul atriului, intrării și spațiilor de locuit. Volumele aspre ale reședinței deschid un dialog cu împrejurimile lor naturale, în timp ce ritmul deschiderilor lor fie asigură intimitatea, fie invită în priveliști panoramice ale orizontului, construind o experiență directă de narațiuni succesive și diverse. Vila este situată în Navarino Residences, o colecție de vile de lux pentru proprietate privată, în inima stațiunii Navarino Dunes.

Proiectarea Ambalajelor De Bere Bavareză

AEcht Nuernberger Kellerbier

Proiectarea Ambalajelor De Bere Bavareză În epoca medievală, fabricile de bere locale își lăsau berea să îmbătrânească în pivnițele vechi de peste 600 de ani, sub castelul de la Nürnberg. Onorând această istorie, ambalajul „AEcht Nuernberger Kellerbier” are o privire autentică înapoi în timp. Eticheta berii arată un desen de mână al castelului așezat pe pietre și un butoi de lemn în pivniță, încadrat de fonturi de tip vintage. Eticheta de sigilare cu marca comercială „Sf. Mauritius” a companiei și dopul de coroană de culoare cupru transmit o măiestrie și încredere.

Centru De Vânzări

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Centru De Vânzări Designul combină oamenii din nord-estul cu blândețea și grația din Sud, pentru a lăsa viața plină de inclusiv. Designul inteligent și aspectul compact extind arhitectura interioară. Designerul folosește abilități de design simple și internaționale, cu elemente pure și materiale simple, care fac spațiul natural, pe îndelete și unic. Proiectarea este un centru de vânzări cu 600 de metri pătrați, își propune să proiecteze un centru modern de vânzări cu vocație orientală, făcând inima rezidentului liniștită și aruncând zgomotul exterior. Rămâneți lent și bucurați-vă de viața de frumusețe.

Centrul De Vânzări

Yango Poly Kuliang Hill

Centrul De Vânzări Acest design își propune să exploreze cum să aducă o experiență încântată a vieții idilice suburbane, care îi determină pe oameni să urmărească o viață bună și îi determină pe oameni să se îndrepte spre locuința poetică orientală. Proiectantul folosește o abilitate modernă și simplă de proiectare cu materiale naturale și simple. Concentrându-se pe spirit și neglijând forma, designul îmbină elementele culturii Zen și ceaiului peisajului, sentimentele amoroase ale pescarilor, umbrela de hârtie cu ulei. Prin manipularea detaliilor, acesta echilibrează funcția și estetica și face viața artistică.