Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Interior Al Hotelului

Stories Container

Designul Interior Al Hotelului Containerul transportă mărfuri către locuri. Hotelul oferă locuri de odihnă pentru călători. Un loc de odihnă tranzitoriu este ceea ce au în comun. De aceea, folosiți „containerul” ca concept de hotel. Hotelul nu este doar un loc de odihnă, ci și un spațiu cu personalitate. Fiecare cameră are propria expresie și personalitate. Prin urmare, creați opt apartamente diferite ca următoarele: Indulge, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey și Ballerina. Stable House nu este doar un loc de odihnă, ci și o stație de aprovizionare pentru spiritul tău.

Design Interior De Birou

Yuli Design Studio

Design Interior De Birou Există întotdeauna prea multe panouri dezordonate în direcții verticale, orizontale și laterale pe străzile care blochează adevărata înfățișare arhitecturală. Acest lucru îndeamnă să ia în considerare modul de redefinire a panourilor de semne pentru a îmbunătăți și a îmbunătăți efectele aduse de astfel de articole decorative în aer liber. Punctul de design interior este de a descompune aspectul anterior. Se introduce iluminatul natural. Un mansard este construit de un spațiu ridicat. Unde s-au modificat scările este modificat. Alterarea locului în care treptele scădea timpul mișcărilor verticale. Aceasta creează o nouă posibilitate în afara limitelor vechi.

Salonul De Păr

Taipei Eros

Salonul De Păr Saloanele de păr se bazează pe geometria culorilor negru, alb și gri. Gesturile tăierii părului se traduc în masarea entităților sculpturale. Motivul triunghiular modelează cuburile și planurile funcționale de la tavan la podele prin acțiunile de îngrămădire, tăiere și cusut. Barele de lumină încorporate în liniile divizante contribuie la numeroase curele de iluminare, servind ca iluminare suplimentară în timp ce rezolvă starea tavanului coborât. Ele se extind și se mistuiesc cu reflectarea oglinzii mari, apropiindu-se liber între planuri și tridimensionalitate.

Grădina Privată

Ryad

Grădina Privată Provocarea a constat în modernizarea unei case de țară vechi și o transformă într-un tărâm al liniștii și al liniștii, lucrând în mod cuprinzător atât pe zonele arhitecturale cât și pe cele ale peisajului. Fațada a fost reînnoită, lucrările civile au fost realizate la pavaje și s-au construit bazinul de înot și pereții de reținere, creând noi fieruri de forjare pentru arcade, ziduri și garduri. Grădinăritul, irigarea și rezervorul, precum și fulgerele, mobilierul și accesoriile au fost, de asemenea, foarte amănunțite.

Cafenea Și Restaurant

Roble

Cafenea Și Restaurant Ideea designului său a fost preluată de la friptura și casele de fum din SUA și, ca urmare a echipei de cercetare din prima fază, echipa de cercetare a decis să folosească lemn și piele cu culori închise precum negru și verde, alături de aur și trandafir. aurul a fost luat cu o lumină caldă și ușoară de lux. Caracteristicile proiectului sunt 6 lustre mari suspendate, care constau din 1200 de oțel anodizat manual. La fel și blatul de 9 metri, care este acoperit de o umbrelă de 275 de centimetri care constă din sticle frumoase și diferite, fără niciun suport să acopere contorul de bare.

Vorbitor

Sperso

Vorbitor Sperso provine din două cuvinte de spermă și sunet. Forma particulară a bulei sticloase și a vorbitorului în groapa de pe cap se referă la sentimentul de bărbăție și de penetrare profundă a sunetului în jurul mediului, la fel ca focul unui spermatozoid masculin în ovulul feminin în timpul împerecherii. Scopul este de a produce un sunet de înaltă putere și de înaltă calitate în jurul mediului. Sistemul wireless permite utilizatorului să-și conecteze telefonul mobil, laptopul, tabletele și alte dispozitive la difuzor prin Bluetooth. Acest difuzor de tavan poate fi folosit special în camera de zi, dormitoare și camera TV.