Revista de proiectare
Revista de proiectare
Vaza

Canyon

Vaza Vaza de flori lucrată manual a fost produsă din 400 de bucăți de tablă tăiată cu laser de precizie, cu grosimi diferite, stivuind strat cu strat, și sudate bucată cu bucată, demonstrând o sculptură artistică a vazei de flori, prezentată într-un model detaliat al canionului. Straturile de metal de stivuire arată textura secțiunii canionului, crescând, de asemenea, scenariile cu ambient diferit, creând efecte de textură naturală care se schimbă neregulat.

Scaun

Stool Glavy Roda

Scaun Stool Glavy Roda întruchipează calitățile inerente Capului de Familie: integritate, organizare și autodisciplină. Unghiurile drepte, formele de cerc și un dreptunghi în combinație cu elemente de ornament susțin legătura dintre trecut și prezent, făcând scaunul un obiect atemporal. Scaunul este realizat din lemn cu acoperiri ecologice si poate fi vopsit in orice culoare dorita. Taburetul Glavy Roda se va potrivi natural în orice interior al unui birou, hotel sau casă privată.

Premiul

Nagrada

Premiul Acest design este realizat pentru a contribui la normalizarea vieții în timpul autoizolării și pentru a crea un premiu special pentru câștigătorii turneelor online. Designul premiului reprezintă transformarea unui pion într-o regină, ca o recunoaștere a progresului jucătorului în șah. Premiul constă din două figurine plate, Regina și Pionul, care sunt introduse unul în celălalt datorită fantelor înguste care formează o singură cupă. Designul premiului este durabil datorită oțelului inoxidabil și este convenabil pentru transportul către câștigător prin poștă.

Fabrica

Shamim Polymer

Fabrica Fabrica trebuie să mențină trei programe, inclusiv unitatea de producție și laborator și birou. Lipsa programelor funcționale definite în aceste tipuri de proiecte este motivul calității lor spațiale neplăcute. Acest proiect urmărește să rezolve această problemă prin utilizarea elementelor de circulație pentru a împărți programele care nu au legătură. Designul clădirii se învârte în jurul a două spații goale. Aceste spații goale creează oportunitatea de a separa spații nelegate funcțional. În același timp, acționează ca o curte de mijloc în care fiecare parte a clădirii este conectată între ele.

Designul Interior

Corner Paradise

Designul Interior Întrucât site-ul este situat într-un teren de colț în orașul cu trafic intens, cum poate găsi liniște în cartierul zgomotos, păstrând în același timp beneficiile podelei, caracterul practic spațial și estetica arhitecturală? Această întrebare a făcut ca designul să fie destul de provocator la început. Pentru a crește în mare măsură intimitatea locuinței, păstrând în același timp condiții bune de iluminare, ventilație și adâncime a câmpului, designerul a făcut o propunere îndrăzneață, construirea unui peisaj interior. Adică, construirea unei clădiri cubice cu trei etaje și mutarea curților din față și din spate în atrium. , pentru a crea un peisaj de verdeață și apă.

Casa Rezidentiala

Oberbayern

Casa Rezidentiala Designerul consideră că profunzimea și semnificația spațiului trăiesc în sustenabilitatea derivată din unitatea omului, spațiului și mediului interconectat și codependent; prin urmare, cu materiale originale enorme și deșeuri reciclate, conceptul se concretizează în studioul de design, o combinație de casă și birou, pentru un stil de design de conviețuire cu mediul.