Revista de proiectare
Revista de proiectare
Miere

Ecological Journey Gift Box

Miere Designul cutiei de cadouri cu miere este inspirat de „călătoria ecologică” din Shennongjia, cu plante sălbatice abundente și un mediu ecologic natural bun. Protejarea mediului ecologic local este tema creativă a proiectării. Designul adoptă arta tradițională chineză cu tăieturi de hârtie și artă de păpuși pentru umbră pentru a arăta ecologia naturală locală și cinci animale protejate rare și pe cale de dispariție de primă clasă. Pe materialul de ambalare se folosește iarbă și hârtie brută, ceea ce reprezintă conceptul de natură și protecția mediului. Cutia exterioară poate fi folosită ca o cutie de depozitare rafinată pentru reutilizare.

Scaun De Bucătărie

Coupe

Scaun De Bucătărie Acest scaun este conceput pentru a ajuta unul să mențină poziția neutră în picioare. Observând comportamentul zilnic al oamenilor, echipa de proiectare a constatat nevoia ca oamenii să stea pe scaune pentru o perioadă mai scurtă de timp, cum ar fi să stea în bucătărie pentru o pauză rapidă, ceea ce a inspirat echipa să creeze acest scaun special pentru a se potrivi cu un astfel de comportament. Acest scaun este conceput cu piese și structuri minime, ceea ce face ca scaunul să fie accesibil și rentabil atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători, ținând cont de productivitatea producătorilor.

Infografia Cu Gif Animat

All In One Experience Consumption

Infografia Cu Gif Animat Proiectul consumul All In One Experience este un Big Data Infographic care prezintă informații precum scopul, tipul și consumul vizitatorilor la centrele comerciale complexe. Conținutul principal este compus din trei Informații reprezentative obținute din analiza Big Data și sunt aranjate de sus în jos în funcție de ordinea importanței. Grafica este realizată folosind tehnici izometrice și sunt grupate în culoarea reprezentativă a fiecărui subiect.

Afișul De Film

Mosaic Portrait

Afișul De Film Filmul de artă „Mosaic Portrait” a fost lansat ca un poster de concept. În principal, povestește o fată care a fost agresată sexual. Albul are de obicei metafora morții și simbolul castității. Acest afiș alege să ascundă mesajul „morții” în spatele stării liniștite și blânde a unei fete, astfel încât să evidențieze emoția mai puternică din spatele tăcerii. În același timp, proiectantul a integrat elemente artistice și simboluri sugestive în imagine, determinând o gândire și o explorare mai extinse a operelor de film.

Cureaua De Rufe De Interior

Brooklyn Laundreel

Cureaua De Rufe De Interior Aceasta este centura de rufe pentru uz interior. Corpul compact care este mai mic decât hârtia japoneză arată ca bandă de măsurat, finisare netedă, fără șurub pe suprafață. Cureaua de 4 m lungime are 29 de găuri, fiecare gaură poate ține și ține umerașul hainei fără haine, funcționează pentru uscare rapidă. Centura din poliuretan antibacterian și anti-mucegai, sigur, curat și puternic. Sarcina maximă este de 15 kg. 2 buc de cârlig și corpul rotativ permit utilizarea mai multor moduri. Mic și simplu, dar acesta este foarte util în interiorul articolului de rufe. Funcționarea ușoară și instalarea inteligentă se vor potrivi cu orice tip de cameră.

Spital

Warm Transparency

Spital În mod convențional, un spital tinde să fie un spațiu care are o culoare sau un material natural slab datorită materialului de structură artificială pentru a îmbunătăți funcționalitatea și eficiența. Prin urmare, pacienții simt că sunt în afară de viața lor de zi cu zi. Ar trebui să se ia în considerare un mediu confortabil în care pacienții pot petrece și să nu fie stresați. Arhitecții TSC oferă un spațiu deschis, confortabil, prin stabilirea unui spațiu deschis în formă de L și a streașinilor mari, folosind o mulțime de materiale din lemn. Transparența caldă a acestei arhitecturi leagă oamenii și serviciile medicale.