Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa De Masă

Oplamp

Lampa De Masă Oplamp cuprinde un corp ceramic și o bază din lemn masiv pe care este așezată o sursă de lumină led. Datorită formei sale, obținute prin fuziunea a trei conuri, corpul Oplamp poate fi rotit în trei poziții distinctive care creează diferite tipuri de lumină: lampă de masă înaltă cu lumină ambientală, lampă de masă joasă cu lumină ambientală sau două lumini ambientale. Fiecare configurație a conurilor lămpii permite cel puțin unul dintre fasciculele de lumină să interacționeze natural cu setările arhitecturale din jur. Oplamp este proiectat și complet realizat manual în Italia.

Lampa De Masă Reglabilă

Poise

Lampa De Masă Reglabilă Aspectul acrobatic al Poise, o lampă de masă proiectată de Robert Dabi de la Unform.Studio se schimbă între statică și dinamică și o postură mare sau mică. În funcție de proporția dintre inelul său iluminat și brațul care îl ține, apare o linie intersectantă sau tangentă cu cercul. Când este așezat pe un raft mai înalt, inelul ar putea depăși raftul; sau prin înclinarea inelului, ar putea atinge un perete înconjurător. Intenția acestei ajustabilități este de a-l implica pe proprietar să se implice creativ și să se joace cu sursa de lumină proporțional cu alte obiecte care o înconjoară.

Afișul Expoziției

Optics and Chromatics

Afișul Expoziției Titlul Optică și cromatică se referă la dezbaterea dintre Goethe și Newton cu privire la natura culorilor. Această dezbatere este reprezentată de ciocnirea celor două compoziții sub formă de literă: una este calculată, geometrică, cu contururi ascuțite, cealaltă mizează pe jocul impresionist al umbrelor colorate. În 2014, acest design a servit drept copertă pentru Piesele Artista Pantone Plus Series.

Inel

Gabo

Inel Inelul Gabo a fost conceput pentru a încuraja oamenii să revizuiască latura jucăușă a vieții, care de obicei se pierde la sosirea vârstei adulte. Designerul s-a inspirat din amintirile observării fiului ei jucându-se cu cubul său magic de culoare. Utilizatorul se poate juca cu inel prin rotirea celor două module independente. Procedând astfel, seturile de culori ale pietrei prețioase sau poziția modulelor pot fi potrivite sau nepotrivite. Pe lângă aspectul jucăuș, utilizatorul are posibilitatea de a purta zilnic un inel diferit.

Divertismentul

Free Estonian

Divertismentul În această lucrare de artă unică, Olga Raag a folosit ziare estoniene din anul în care mașina a fost produsă inițial în 1973. Ziarele galbene de la Biblioteca Națională au fost fotografiate, curățate, ajustate și editate pentru a fi utilizate în proiect. Rezultatul final a fost tipărit pe materialul special folosit pe mașini, care durează 12 ani și a fost nevoie de 24 de ore pentru a aplica. Free Estonian este o mașină care atrage atenția, înconjurând oamenii cu energie pozitivă și emoții nostalgice, din copilărie. Invită curiozitatea și angajamentul de la toată lumea.

Complexul Ecvestru

Emerald

Complexul Ecvestru Imaginea de proiect arhitectural și spațial holistic unește toate cele șase clădiri dezvăluie identitatea funcțională a fiecăruia. Fațade extinse de arene și grajduri direcționate către nucleul compozit administrativ. Clădire pe șase fețe, sub formă de rețea de cristal, se sprijină în cadru de lemn ca în colier. Triunghiuri de perete decorate cu împrăștiere de sticlă ca detalii de smarald. Construcția albă curbată evidențiază intrarea principală. Grila fațadelor face parte, de asemenea, din spațiul interior, unde mediul este perceput printr-o rețea transparentă. Interioarele continuă tema structurilor din lemn, folosind scara elementelor la scară umană mai proporțională.