Revista de proiectare
Revista de proiectare
Biroul De Servicii

Miyajima Insurance

Biroul De Servicii Conceptul proiectului este „conectarea biroului cu orașul” profitând de mediu. Site-ul este situat pe locul în care este o privire de ansamblu asupra orașului. Pentru realizarea acestuia se adoptă spațiu în formă de tunel, care trece de la poarta de intrare până la capătul spațiului de birouri. Linia plafonului din lemn și golul negru pe care sunt instalate luminile și corpurile de aer condiționat accentuează direcția către oraș.

Fotoliu

Lollipop

Fotoliu Fotoliul Lollipop este o combinație de forme neobișnuite și culori la modă. Siluetele și elementele sale de culoare trebuiau să arate de la distanță ca niște bomboane, dar, în același timp, fotoliul ar trebui să se încadreze în interioare de diferite stiluri. Forma chupa-chups a constituit baza cotierelor, iar spătarul și scaunul sunt realizate sub formă de bomboane clasice. Fotoliul Lollipop este creat pentru persoanele cărora le place deciziile îndrăznețe și moda, dar nu doresc să renunțe la funcționalitate și confort.

Panourile Acustice Tapitate

University of Melbourne - Arts West

Panourile Acustice Tapitate Brief-ul nostru a fost furnizarea și instalarea unei multitudini de panouri acustice învelite în țesături, cu diferite dimensiuni, unghiuri și forme. Prototipurile inițiale au observat schimbări atât în design, cât și în mijloacele fizice de instalare și suspendare a acestor panouri de la pereți, tavane și partea inferioară a scărilor. La acest moment am realizat că sistemele actuale de spânzurare pentru panourile de tavan nu erau adecvate pentru nevoile noastre și ne-am proiectat propriile noastre.

Fierul Ondulat

Nano Airy

Fierul Ondulat Fierul de curling nano airy utilizează o tehnologie inovativă cu ioni negativi. Păstrează o textură netedă, o buclă moale lucioasă pentru o lungă perioadă de timp. Țeava de curling a suferit o acoperire nano-ceramică, se simte foarte neted. Curba parul tandru si rapid cu aerul cald al ionilor negativi. În comparație cu fierul de curling fără aer, puteți termina într-o calitate mai blândă a părului. Culoarea de bază a produsului este albă moale, caldă și pură, iar culoarea accentului este de aur roz.

Restaurant

Yuyuyu

Restaurant Există destul de multe dintre aceste modele contemporane mixte pe piața din China de azi, de obicei bazate pe modele tradiționale, dar cu materiale moderne sau expresii noi. Yuyuyu este un restaurant chinezesc, designerul a creat o nouă modalitate de a exprima designul oriental, o nouă instalare compusă din linii și puncte, acestea sunt extinse de la ușă la interiorul restaurantui. Odată cu schimbarea timpurilor, aprecierea estetică a oamenilor se schimbă și ea. Pentru designul oriental contemporan, inovația este foarte necesară.

Restaurant

Yucoo

Restaurant Odată cu maturitatea treptată a esteticii și schimbările estetice ale omului, stilul modern care evidențiază sinele și individualitatea au devenit elementele importante ale designului. Acest caz este un restaurant, designerul doresc să creeze o experiență spațială tinerească pentru consumatori. Plante albastre, gri și verzi creează confort și ținută naturală pentru spațiu. Candelabrul realizat din rattan și metal țesute manual explică coliziunea dintre om și natură, arătând vitalitatea întregului restaurant.