Revista de proiectare
Revista de proiectare
Birou La Scară Mică

Conceptual Minimalism

Birou La Scară Mică Designul interior este în dungi la un minimalism estetic, dar nu funcțional. Spațiul cu plan deschis este accentuat prin linii curate, deschideri vitrate mari care permit multă lumină naturală în timpul zilei, permițând liniei și planului să devină elementele structurale și estetice de bază. Lipsa unghiurilor drepte a determinat necesitatea adoptării unei viziuni mai dinamice a spațiului, în timp ce alegerea unei palete de culori ușoare combinate cu varietatea materială și texturală permite unitatea spațiului și funcției. Finisajele din beton neterminate se ridică la pereți pentru a adăuga un contrast între alb-moale și gri-dur.

Grădina

Tiger Glen Garden

Grădina Grădina Tiger Glen este o grădina de contemplare construită în aripa nouă a Muzeului de Artă Johnson. Este inspirată de o parabolă chineză, numită Cei trei râși ai Tigrului Glen, în care trei bărbați își depășesc diferențele sectare pentru a găsi o unitate de prietenie. Grădina a fost proiectată într-un stil auster numit karesansui în japoneză în care o imagine a naturii este creată cu un aranjament de pietre.

Remodelarea Creativă

Redefinition

Remodelarea Creativă Scurtul proiectului a fost menținerea contextului montan, fără a emite amintiri rustice ale tipologiilor rezidențiale montane predominante. A implicat o renovare majoră a unei case tipice de munte. Totul ar fi realizat la fața locului, folosind ca materiale de bază metal, lemn de pin și agregate minerale, forță de muncă umană și expertiză. Ideea principală a fost aceea de a lăsa obiectele să dobândească valoare și valoare sentimentală după ce proprietarii le vor găsi utile și familiare, precum și proiectarea cu puterea transformatoare a materialelor în minte.

Restaurantul

100 Bites Dessert

Restaurantul Luând mușcătură ca temă de design, portretele grafice, modelele de dinți, celebrele vizuale ale capului sunt toate caracteristicile cheie care ajută la stimularea papilelor gustative ale fiecărui client. De la plafonul grafic maron și alb, fantezist, până la peretele alb super grafic, până la peretele de afișare a produselor aranjate perfect, împreună cu cele 100 de icoane care mușcă reprezentând diferite decenii, o confuzie bogată de umor negru proiectată confundă.

Designul Corporativ

Vivifying Minimalism

Designul Corporativ Livrarea a fost crearea unui spațiu contemporan care să personalizeze terapiile bazate pe tehnologie avansată, oferind în același timp tratamente spa clasice. Propunerea rezultată a fost crearea unui spațiu dinamic care să emită austeritatea laboratoarelor științifice, adăugând în același timp conotații familiare de interioare clasice calde. Inspirația pentru lobby-ul de la sol a venit din filozofia zen și natura dyadică a cosmosului. Lavaplaster alb aluziează rațiunea clinică albă și științifică, maro ciocolată din paleta clasică, care indică conotațiile gustative ale dorințelor umane.

Centrul Medical

Neo Derm The Center

Centrul Medical Este conceput pentru a rezona tema liniilor, iar evidențierea culorilor varului este suficientă pentru a demonstra scurtul design energetic pentru acest centru de îngrijire a pielii. Grinzi de linii de bord albe circulă pe tot plafonul alb și se extind către spațiul din jur cu dinamică. Zona de relaxare adiacentă recepției este așezată pe un ton de culoarea varului, de la mobilă la covor, care subliniază esența brandului tânăr și întinerit, având în vedere portul Victoria.