Revista de proiectare
Revista de proiectare
Conceptul De Arhitectură Corporativă

ajando Next Level C R M

Conceptul De Arhitectură Corporativă ajando Loft Concept: Informația este materialul de construcție al Universului nostru. Un mansard foarte neobișnuit a fost creat în districtul portului Mannheim, Germania. Echipa completă de ajando va locui și va lucra acolo începând din ianuarie 2013. Arhitectul Peter Stasek și biroul de arhitect loftwerk situat în Karlsruhe se află în spatele conceptului de arhitectură corporativă a mansardei. S-a inspirat din fizica cuantică a Wheeler, de arhitectura lui Josef M. Hoffmann și, bineînțeles, de expertiza informațională a ajando: „Informația face runda mondială”. Text de jurnalist gratuit Ilona Koglin

Electrik-Trike Urban

Lecomotion

Electrik-Trike Urban Atât ecologic, cât și inovator, LECOMOTION E-trike este un triciclu de asistență electrică, care a fost inspirat de căruțele de cumpărături cuiburi. Tricurile LECOMOTION E sunt concepute pentru a funcționa ca parte a unui sistem de partajare a bicicletelor urbane. Proiectat, de asemenea, să se cuibărească între ele într-o linie pentru depozitare compactă și pentru a facilita colectarea și mișcarea multor simultan prin intermediul unei uși din spate pivotante și a unei manivele detașabile. Asistența la pedalare este oferită. Îl puteți folosi ca bicicletă normală, cu sau fără bateria de susținere. Marfa a permis, de asemenea, transportul a 2 copii sau a unui adult.

Papetărie

commod – Feines in Holz

Papetărie „Marfa” este specializată în lucrări interioare. Fidel motto-ului „mărfuri din lemn fine”, compania realizează proiecte rezidențiale deosebit de exclusiviste. Papetaria trebuia să răspundă acestei pretenții. Un aspect redus, dar jucăuș a fost realizat folosind o culoare special amestecată. Papetărie reflectă stilul firmei, precum și ideologia sa de a utiliza doar cel mai prețios material: Hârtia este fabricată din bumbac 100 la sută, plicurile din furnir real din lemn. Cărțile de vizită „întruchipează” sloganul companiilor prin crearea unei camere tridimensionale care să conțină produse tipice din lemn.

Tocătorul De Hârtie

HandiShred

Tocătorul De Hârtie HandiShred este un mărunțitor portabil de hârtie care nu necesită nicio sursă de alimentare externă. Este conceput mic și îngrijit, astfel încât să îl poți pune pe birou, în interiorul unui sertar sau servietă care poate accesa ușor și mărunți documentul important oricând oriunde. Această mașină de tocat utilă funcționează excelent pentru a mărunți orice documente sau chitanțe pentru a vă asigura că informațiile personale private, confidențiale și personale sunt păstrate în siguranță în orice moment.

Masa De Interacțiune

paintable

Masa De Interacțiune Paintable este o masă multifuncțională pentru toată lumea, ar putea fi o masă obișnuită, o masă de desen sau un instrument muzical. Puteți utiliza diferite tipuri de culori pentru a picta pe suprafața mesei pentru a crea muzică cu prietenii sau familiile, iar suprafața va transfera desenul pentru a deveni melodie prin senzori de culoare. Există două moduri de desen, desen creativ și desen de note muzicale, copiii pot desena orice doresc să creeze muzică la întâmplare sau să folosească regula pe care o proiectăm pentru a umple culoarea pe poziția specifică pentru a face rima de pepinieră.