Revista de proiectare
Revista de proiectare
Centrul Medical

Neo Derm The Center

Centrul Medical Este conceput pentru a rezona tema liniilor, iar evidențierea culorilor varului este suficientă pentru a demonstra scurtul design energetic pentru acest centru de îngrijire a pielii. Grinzi de linii de bord albe circulă pe tot plafonul alb și se extind către spațiul din jur cu dinamică. Zona de relaxare adiacentă recepției este așezată pe un ton de culoarea varului, de la mobilă la covor, care subliniază esența brandului tânăr și întinerit, având în vedere portul Victoria.

Spațiul De Expoziție Și Negociere

All Love in Town Sales Center

Spațiul De Expoziție Și Negociere Spațiul comercial ar putea fi, de asemenea, o zonă de activitate orientată spre afaceri, plină de artă și estetică, la fel de mult ca un teatru și un muzeu. Puțini dintre designeri nu au crezut niciodată că combinația intensă de oameni și împrejurimi devine atât de esențială decât ne-am fi așteptat. Am creat un spațiu interior care a atins un acord cu oamenii care intră în el, folosind la maxim materialele cu prețuri reduse, becuri, Ping Pong și bile de decorațiuni de Crăciun. luni în acea perioadă în întreaga industrie, datorită designului distinctiv.

Inelul

Moon Curve

Inelul Lumea naturală este într-o continuă mișcare, deoarece se echilibrează între ordine și haos. Un design bun este creat din aceeași tensiune. Calitățile sale de forță, frumusețe și dinamism provin din capacitatea artistului de a rămâne deschis acestor opuse în timpul actului de creație. Piesa finisată este suma nenumăratelor alegeri pe care artistul le face. Toate gândurile și niciun sentiment nu vor avea ca rezultat o muncă rigidă și rece, în timp ce toate sentimentele și niciun control nu dau muncă care nu se exprimă. Întrepătrunderea celor doi va fi o expresie a dansului vieții în sine.

Lampă

Capsule Lamp

Lampă Lampa a fost inițial concepută pentru un brand de îmbrăcăminte pentru copii. Inspirația provine din jucăriile cu capsule pe care copiii le obțin de la automatele amplasate de obicei la magazinele magazinelor. Privind spre lampă, se pot vedea o mulțime de jucării cu capsule colorate, fiecare dorind și încântând care trezesc sufletul tineresc. Numărul de capsule poate fi ajustat și conținutul poate fi înlocuit după cum doriți. De la banalitatea de zi cu zi la decorațiunile speciale, fiecare obiect pe care îl pui în capsule devine o narațiune unică a ta, cristalizându-ți astfel viața și starea sufletească într-un anumit moment.

Cinema

Wuhan Pixel Box Cinema

Cinema „Pixel” este elementul de bază al imaginilor, designerul explorează relația de mișcare și pixel pentru a deveni tema acestui design. „Pixel” este aplicat în diferite zone ale cinematografului. Sala mare a box office-ului găzduiește un plic extraordinar curbat format din peste 6000 de bucăți de panouri din oțel inoxidabil. Peretele afișajului caracteristic este decorat cu o cantitate uriașă de benzi pătrate care iese din perete, prezentând numele plin de farmec al cinematografiei. În interiorul acestui cinematograf, toată lumea s-ar bucura de atmosfera excelentă din lumea digitală generată de coeziunea tuturor elementelor „Pixel”.

Biroul

White Paper

Biroul Interiorul asemănător pânzei materializează un spațiu pentru contribuția creativă a proiectanților și creează oportunități pentru expoziția de amploare a procesului de proiectare. Pe măsură ce fiecare proiect progresează, pereții și plăcile sunt acoperite cu cercetări, schițe de proiectare și prezentări, înregistrând evoluția fiecărui proiect și devenind jurnalul proiectanților. Podelele albe și ușa din alamă, care sunt folosite unic și îndrăzneț pentru o utilizare zilnică robustă, colectează amprentele și amprentele de la personal și clienți, asistând la creșterea companiei.