Revista de proiectare
Revista de proiectare
Birou

HB Reavis London

Birou Conceput în conformitate cu standardul WELL Building Standard al IWBI, sediul central al HB Reavis UK are ca scop promovarea unei lucrări bazate pe proiect, care încurajează defalcarea silozurilor departamentale și face ca munca în diferite echipe să fie mai simplă și mai accesibilă. În urma standardului WELL Building, proiectul locului de muncă este, de asemenea, vizat să abordeze problemele de sănătate asociate cu birourile moderne, cum ar fi lipsa de mobilitate, iluminarea proastă, calitatea slabă a aerului, alegerile alimentare limitate și stresul.

Casa De Vacanță

Chapel on the Hill

Casa De Vacanță După ce a rămas abandonat timp de mai bine de 40 de ani, o capelă metodistă înrăutățită din nordul Angliei a fost transformată într-o casă de vacanță cu self-catering pentru 7 persoane. Arhitecții au păstrat caracteristicile originale - ferestrele gotice înalte și sala principală a congregației - transformând capela într-un spațiu armonios și confortabil, inundat de lumină de zi. Această clădire din secolul al XIX-lea este situată într-o zonă rurală engleză, oferind vederi panoramice către dealurile rulante și frumoasa zonă rurală.

Birou

Blossom

Birou Deși este un spațiu pentru birouri, folosește o combinație îndrăzneață de diferite materiale, iar structura de plantare verde dă un sentiment de perspectivă în timpul zilei. Proiectantul asigură doar spațiu, iar vitalitatea spațiului depinde în continuare de proprietar, folosind puterea naturii și stilul unic al designerului! Biroul nu mai este o singură funcție, designul este mai diversificat și va fi folosit într-un spațiu mare și deschis pentru a crea posibilități diferite între oameni și mediu.

Biroul

Dunyue

Biroul În timpul procesului de conversație, proiectanții lasă proiectarea nu numai a diviziunii spațiale a interiorului, ci a unei legături între oraș / spațiu / oameni împreună, astfel încât mediul și spațiul cu cheie scăzută să nu intre în conflict în oraș, ziua este o fațadă ascunsă pe stradă, noaptea. Apoi devine o cutie de lumină de sticlă într-un oraș.

Proiectarea Ambalajelor

Milk Baobab Baby Skin Care

Proiectarea Ambalajelor Este inspirat din lapte, ingredientul principal. Designul unic al containerului de tipul ambalajului cu lapte reflectă caracteristicile produsului și este conceput pentru a fi familiar chiar și pentru consumatorii de prima dată. În plus, materialul din polietilenă (PE) și cauciuc (EVA) și caracteristicile moi ale culorii pastelate sunt utilizate pentru a sublinia că este un produs blând pentru copiii cu piele slabă. Forma rotundă este aplicată pe colț pentru siguranța mamei și bebelușului.

Sala De Mese

Elizabeth's Tree House

Sala De Mese O demonstrație a rolului arhitecturii în procesul de vindecare, Elizabeth's Tree House este un nou pavilion de luat masa pentru tabăra terapeutică din Kildare. Slujirea copiilor care se recuperează de boli grave spațiul formează o oază de cherestea în mijlocul unei păduri de stejar. Un sistem de diagrid din lemn dinamic, dar funcțional, include un acoperiș expresiv, geamuri extinse și o placare colorată de zada, creând un spațiu de luat masa interior care formează un dialog cu lacul și pădurea din jur. Conectarea profundă cu natura la toate nivelurile promovează confortul, relaxarea, vindecarea și fermecarea utilizatorului.