Revista de proiectare
Revista de proiectare
Hipercarul

Brescia Hommage

Hipercarul În perioadele de înaltă tehnologie, toate dispozitivele digitale, planeitatea ecranelor tactile și vehiculele raționale cu un singur volum, proiectul Brescia Hommage este un studiu de design hipercar cu două locuri al școlii vechi, prevăzut ca sărbătoare pentru o epocă în care simplitatea elegantă, materialitatea de înaltă atingere, puterea brută, frumusețea pură și legătura directă între om și mașină au fost regula jocului. O perioadă în care bărbații curajoși și ingenioși precum Ettore Bugatti însuși au creat dispozitive mobile care au uimit lumea.

Bazinele De Înot

Termalija Family Wellness

Bazinele De Înot Wellness Familia Termalija este cel mai recent din seria de proiecte pe care Enota le-a construit la Terme Olimia în ultimii cincisprezece ani și încheie transformarea completă a complexului balnear. Privită de la distanță, forma, culoarea și scara noii structuri grupate de volume tetraedrice este o continuare a grupului clădirilor rurale din jur, extinzându-se vizual în inima complexului. Noul acoperiș acționează ca o umbră mare de vară și nu folosește niciun spațiu prețios exterior.

Automatul Storcător

Toromac

Automatul Storcător Toromac este special conceput cu aspectul său puternic pentru a aduce un nou mod de a consuma suc de portocale proaspăt stors. Realizat pentru extragerea maximă a sucurilor, este destinat restaurantelor, cafenelelor și supermarketurilor, iar designul său premium permite o experiență prietenoasă care oferă aromă, sănătate și igienă. Are un sistem inovator care taie fructele pe verticală și stoarce jumătățile prin presiune rotativă. Aceasta înseamnă că performanțele maxime sunt obținute fără a strânge sau a atinge cochilia.

Etichetă De Bere

Carnetel

Etichetă De Bere Un design de etichetă de bere în stil Art Nouveau. Eticheta de bere conține, de asemenea, multe detalii despre procesul de fabricare a berii. Designul se potrivește și pe două sticle diferite. Acest lucru se poate realiza prin simpla imprimare a designului pe afișaj de 100 la sută și dimensiune de 70 la sută. Eticheta este conectată la o bază de date, care asigură că fiecare sticlă primește un număr unic de umplere.

Identitate De Brand

BlackDrop

Identitate De Brand Acesta este un proiect personal de strategie și identitate de marcă. BlackDrop este un lanț de magazine și brand care vinde și distribuie cafea. BlackDrop este un proiect personal dezvoltat inițial pentru a stabili tonul și direcția creativă pentru afaceri personale independente de creație. Această identitate de brand a fost creată în scopul poziționării lui Aleks ca un consultant de marcă de încredere în comunitatea de startup. BlackDrop reprezintă o marcă de pornire simplă, contemporană și transparentă, care își propune să devină un brand atemporal, recunoscător, lider în industrie.

Seria Fotografică

U15

Seria Fotografică Proiectul artiștilor profită de caracteristicile clădirii U15 pentru a crea o asociere cu elemente naturale prezente în imaginația colectivă. Profitând de structura clădirii și de părți ale acesteia, ca culori și forme ale acesteia, încearcă să evocă locații mai specifice precum Pădurea Chineză de Piatră, Turnul Diavolului American, ca icoane naturale generice precum cascade, râuri și pante stâncoase. Pentru a acorda o interpretare diferită în fiecare imagine, artiștii explorează clădirea printr-o abordare minimalistă, folosind diferite unghiuri și perspective.