Revista de proiectare
Revista de proiectare
Inel

Dancing Pearls

Inel Perlele dansatoare printre valurile răcnitoare ale mării, este rezultatul inspirației din ocean și perle și este un inel model 3D. Acest inel este proiectat cu o combinație de aur și perle colorate cu o structură specială pentru a implementa mișcarea perlelor între valurile răcnitoare ale oceanului. Diametrul țevii a fost ales într-o dimensiune bună, ceea ce face ca designul să fie suficient de robust pentru a face modelul fabricabil.

Patul Pentru Pisici

Catzz

Patul Pentru Pisici La proiectarea patului pentru pisici Catzz, inspirația a fost inspirată din nevoile pisicilor și ale proprietarilor și de nevoia de a uni funcția, simplitatea și frumusețea. În timp ce observa pisicile, trăsăturile lor geometrice unice au inspirat forma curată și recunoscută. Unele modele comportamentale caracteristice (de exemplu, mișcarea urechii) au fost încorporate în experiența utilizatorului pisicii. De asemenea, având în vedere proprietarii, scopul a fost să creeze o piesă de mobilier pe care să o poată personaliza și afișa cu mândrie. Mai mult, era important să asigurați o întreținere ușoară. Toate acestea permit designul elegant, geometric și structura modulară.

Clubul De Agrement

Central Yosemite

Clubul De Agrement Reveniți la simplitatea vieții, soarele prin fereastră, lumina și umbra se încrucișează. Pentru a reflecta mai bine aroma naturală în spațiul general, folosiți pe deplin designul buștenilor, confortul umanist simplu și elegant, atmosfera spațială artistică stresantă. Ton farmec oriental, cu o dispoziție spațială unică. Aceasta este o altă expresie a interiorului, este naturală, pură, variabilă.

Ambalarea Ceaiului Uscat

SARISTI

Ambalarea Ceaiului Uscat Designul este un recipient cilindric cu culori vibrante. Utilizarea inovatoare și iluminatoare a culorilor și formelor creează un design armonios care reflectă infuziile de plante SARISTI. Ceea ce diferențiază designul nostru este capacitatea noastră de a oferi o întorsătură modernă ambalajelor de ceai uscat. Animalele folosite în ambalaj reprezintă emoții și condiții pe care oamenii le experimentează adesea. De exemplu, păsările Flamingo reprezintă dragostea, ursul Panda reprezintă relaxarea.

Ambalarea Cu Ulei De Măsline

Ionia

Ambalarea Cu Ulei De Măsline În timp ce grecii antici obișnuiau să picteze și să proiecteze fiecare amforă (recipient) de ulei de măsline separat, au decis să o facă astăzi! Au reînviat și au aplicat această artă și tradiție străveche, într-o producție modernă contemporană în care fiecare dintre cele 2000 de sticle produse au modele diferite. Fiecare sticlă este proiectată individual. Este un design liniar unic, inspirat din modelele grecești antice, cu o notă modernă, care sărbătorește moștenirea vintage a uleiului de măsline. Nu este un cerc vicios; este o linie creativă care se dezvoltă direct. Fiecare linie de producție creează 2000 de modele diferite.

Branding

1869 Principe Real

Branding 1869 Principe Real este un Bed and Breakfast situat în cel mai trendy loc din Lisabona - Principe Real. Madonna tocmai a cumpărat o casă în acest cartier. Această pensiune este situată într-un palat vechi din 1869, păstrând farmecul vechi amestecat cu interiorul contemporan, oferindu-i un aspect luxos. Acest branding a fost necesar pentru a încorpora aceste valori în aplicațiile sale de logo și de marcă pentru a reflecta filosofia acestei unități unice. Rezultă un logo care îmbină un font clasic, amintind vechile numere ale ușii, cu tipografie modernă și un detaliu al pictogramei patului stilizat în L of Real.