Revista de proiectare
Revista de proiectare
Hotel

Aoxin Holiday

Hotel Hotelul este situat în Luzhou, provincia Sichuan, un oraș bine cunoscut pentru vinul său, al cărui design este inspirat din peștera locală a vinului, un spațiu care evocă o dorință puternică de explorare. Holul reprezintă reconstrucția peșterii naturale, a cărei conexiune vizuală aferentă extinde conceptul de peșteră și textura urbană locală la hotel intern, formând astfel un purtător cultural distinct. Apreciem sentimentul pasagerului când stă la hotel și sperăm, de asemenea, că textura materialului, precum și atmosfera creată pot fi percepute într-un nivel mai profund.

Denumirea proiectului : Aoxin Holiday, Numele proiectanților : Shaun Lee, Numele clientului : ADDDESIGN Co., Ltd..

Aoxin Holiday Hotel

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.