Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurantul Bistro

Gatto Bianco

Restaurantul Bistro O combinație jucăușă de povești retro în acest bistrot de pe stradă, care cuprinde mobilierul sortimentat de stiluri iconice: scaunele de iarnă Windsor, fotolii retro daneze, scaune industriale franceze și șezlonguri din piele Loft. Clădirea cuprinde coloane din cărămidă shabby-chic alături de ferestrele de imagine, oferind vibrații rustice în mediul luminat de soare, iar pandantivele sub plafonul metalic ondulat susțin iluminarea ambientală. Arta metalică a pisoiului pisicând pe gazon și alergând să se ascundă sub copac atrage atenția, răsunând pe fundalul texturat din lemn colorat, viu și animat.

Renovarea Clădirii Istorice

BrickYard33

Renovarea Clădirii Istorice În Taiwan, deși există unele astfel de cazuri de renovare a clădirilor istorice, dar are o semnificație istorică, este un loc închis mai devreme, acum este deschis în fața tuturor. Puteți lua masa aici, puteți face o plimbare aici, face spectacol aici, bucurați-vă de peisaj aici, asculta muzică aici, să faceți prelegeri, nuntă și chiar doar prezentarea BMW și AUDI pentru mașini, cu multă funcție. Aici puteți găsi amintiri ale vârstnicului poate fi și generația tânără pentru a crea amintiri.

Designul Interior Al Casei Rezidențiale

Urban Twilight

Designul Interior Al Casei Rezidențiale Spațiul este plin de bogăție în design, în ceea ce privește materialele și detaliile aplicate în proiect. Planul acestui apartament este sub formă de Z subțire, care caracterizează spațiul, dar este și o provocare pentru crearea unui sentiment spațial larg și generos pentru chiriași. Proiectantul nu a furnizat pereți care să taie continuitatea spațiului deschis. Prin această operație, interiorul primește lumina solară a naturii, care luminează camera pentru a face ambianță și face spațiul confortabil și larg. De asemenea, măiestria detaliază spațiul cu atingeri fine. Materialele din metal și natură modelează compoziția designului.

Pavilionul Ecvestru

Oat Wreath

Pavilionul Ecvestru Pavilionul ecvestru este o parte a noului centru ecvestru. Obiectul este situat pe patrimoniul cultural și protejat de zona culturală a ansamblului istoric al expoziției. Conceptul principal arhitectural este excluderea zidurilor capitale masive în favoarea elementelor transparente din dantelă din lemn. Motivul principal al ornamentului de fațadă este un model ritmic stilizat sub formă de urechi de grâu sau ovăz. Coloanele subțiri din metal sprijină aproape imperceptibil razele de lumină ale acoperișului de lemn lipit, care s-au ridicat, cu finalizarea sub forma unei siluete stilizate a capului calului.

Casa Privată

The Cube

Casa Privată Crearea unei experiențe de viață de calitate și redefinirea imaginii unei clădiri rezidențiale din Kuweit, cu menținerea cerințelor climatice și a nevoilor de confidențialitate dictate de cultura arabă, au fost principalele provocări cu care se confruntă designerul. Cube House este o clădire de structură din beton / oțel cu patru etaje, bazată pe adăugare și scădere în cadrul unui cub, creând o experiență dinamică între spațiile interne și externe pentru a te bucura de lumină naturală și vedere peisaj pe tot parcursul anului.

Fermă

House On Pipes

Fermă O grilă de țevi subțiri de oțel așezate în mod eșalonat minimizează amprenta clădirii, oferind în același timp rigiditate și stabilitate pentru a ridica spațiul de locuit deasupra acestuia. În conformitate cu abordarea cu icoane minimaliste, această fermă a fost proiectată în cadrul copacilor existenți pentru a reduce câștigul intern de căldură. Acest lucru a fost ajutat în continuare de eșalonarea intenționată a blocurilor de cenușă Fly pe fațadă, cu golul rezultat și umbra care răceau în mod natural clădirea. Înălțarea casei a asigurat, de asemenea, că peisajul este neîntrerupt și priveliștile sunt nelimitate.