Revista de proiectare
Revista de proiectare
Reședința Privată

City Point

Reședința Privată Designerul a căutat inspirații din peisajul urban. Peisajul spațiului urban agitat a fost astfel „extins” la spațiul de locuit, caracterizat proiectul prin tema metropolitană. Culorile închise au fost evidențiate de lumină pentru a crea efecte vizuale splendide și atmosferă. Adoptând mozaic, picturi și printuri digitale cu clădiri înalte, a fost adusă în interior impresia unui oraș modern. Proiectantul a depus un mare efort pentru amenajarea spațiului, în special axat pe funcționalitate. Rezultatul a fost o casă elegantă și luxoasă, suficient de spațioasă pentru a servi 7 persoane.

Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Biroul elvețian de arhitectură Evolution Design în parteneriat cu studioul rus de arhitectură T + T arhitect a proiectat un atrium spațial multifuncțional la noul sediu corporativ al Sberbank din Moscova. Atriumul inundat de lumină de zi găzduiește diverse spații de coworking și o cafenea, sala de ședințe în formă de diamant suspendată fiind punctul central al curții interne. Reflectările oglinzilor, fațada interioară vitrată și utilizarea plantelor adaugă senzația de spațiu și continuitate.

Designul De Birou

Puls

Designul De Birou Compania germană de inginerie Puls s-a mutat în spații noi și a folosit această oportunitate pentru vizualizarea și stimularea unei noi culturi de colaborare în cadrul companiei. Noul proiect de birou determină o schimbare culturală, echipele raportând o creștere semnificativă a comunicării interne, în special între cercetare și dezvoltare și alte departamente. De asemenea, compania a cunoscut o creștere a întâlnirilor informale spontane, cunoscute a fi unul dintre indicatorii cheie de succes în inovația în domeniul cercetării și dezvoltării.

Clădirea Rezidențială

Flexhouse

Clădirea Rezidențială Flexhouse este o casă unifamiliară de pe Lacul Zurich din Elveția. Construit pe un teren triunghiular provocator, strecurat între linia de cale ferată și drumul de acces local, Flexhouse este rezultatul depășirii multor provocări arhitecturale: distanțe de graniță restrictive și volumul clădirii, forma triunghiulară a parcelei, restricții cu privire la vernacul local. Clădirea rezultată, cu pereții săi largi de sticlă și o fațadă albă asemănătoare cu panglică, este atât de ușoară și mobilă în aparență, încât seamănă cu o navă futuristă care a navigat din lac și s-a găsit un loc natural de andocare.

6280.ch Butucul De Coworking

Novex Coworking

6280.ch Butucul De Coworking Situat printre munți și lacuri în Elveția Centrală pitorească, 6280.ch huborking este un răspuns la nevoia tot mai mare de spații de lucru flexibile și accesibile în zonele rurale ale Elveției. Oferă freelancerilor locali și întreprinderilor mici un spațiu de lucru contemporan, cu interioare care se inspiră din mediul bucolic al site-urilor și aduc un omagiu trecutului său industrial, în timp ce îmbrățișează ferm natura vieții de lucru din secolul XXI.

Design De Birou

Sberbank

Design De Birou Complexitatea acestui proiect a fost de a proiecta un loc de muncă agil de dimensiuni enorme într-un interval de timp foarte limitat și de a păstra nevoile fizice și emoționale ale utilizatorilor de birou întotdeauna în centrul proiectării. Prin noul design de birou, Sberbank a făcut primii pași spre modernizarea conceptului lor de lucru. Noul proiect de birou permite personalului să își îndeplinească sarcinile în cel mai potrivit mediu de lucru și stabilește o identitate arhitecturală complet nouă pentru cea mai importantă instituție financiară din Rusia și Europa de Est.