Revista de proiectare
Revista de proiectare
Marcarea Și Ambalarea Băuturilor

Jus Cold Pressed Juicery

Marcarea Și Ambalarea Băuturilor Logo-ul și ambalajul au fost proiectate de firma locală M-N Associates. Ambalajul face un echilibru corect între a fi tânăr și șold, dar și cumva frumos. Logo-ul alb cu serigrafie arată contrastant cu conținutul colorat, cu capacul alb accentuându-l. Structura triunghiulară a sticlei se pretează frumos pentru crearea a trei panouri separate, unul pentru logo și două pentru informații, în special informațiile detaliate despre colțurile rotunde.

Ambalajul De Bere

Okhota Strong

Ambalajul De Bere Ideea din spatele acestei reproiectări este de a arăta ABV-ul ridicat al produsului printr-un material ferm recunoscut vizual - metal ondulat. Gofrarea metalului ondulat devine motivul principal al sticlei de sticlă, făcându-l tactil și ușor de reținut. Modelul grafic, asemănător metalului ondulat, este transferat pe aluminiu, completat de un logo marcat în diagonală cu dimensiuni reduse și de o imagine modernizată a unui vânător, făcând noul design mai dinamic. Soluția grafică atât pentru sticlă cât și pentru cutie este simplă și ușor de implementat. Culorile îndrăznețe și elementele de design chunky apelează la publicul țintă și cresc vizibilitatea raftului.

Ambalaje

Stonage

Ambalaje Băuturi alcoolice combinate creativ cu conceptul „pachet de dizolvare”, Melting Stone aduce o valoare unică în contrast cu ambalajele tradiționale cu alcool. În loc de procedură normală de ambalare cu deschidere, Melting Stone este proiectată să se dizolve singură atunci când este în contact cu o suprafață la temperaturi ridicate. Atunci când pachetul cu alcool este turnat cu apă caldă, ambalaje tip „marmură” se va dizolva în timp ce clientul este gata să se bucure de băutură cu propriul produs la comandă. Este un mod nou de a savura băuturi alcoolice și de a aprecia valoarea tradițională.

Carte De Bucate

12 Months

Carte De Bucate Masuta de cafea Cartea de bucate maghiară 12 luni, a autorului debutant Eva Bezzegh, a fost lansată în noiembrie 2017 de Artbeet Publishing. Este un titlu artistic unic pitoresc, care prezintă salate de sezon care prezintă gusturile mai multor bucătării din toată lumea, într-o abordare lunară. Capitolele urmăresc schimbările de anotimpuri pe plăcile noastre și în natură pe parcursul unui an întreg, în 360pp, alocând rețete sezoniere și alimente corespunzătoare, peisaje locale și portrete de viață. Pe lângă faptul că este o colecție tematică nonesuch de rețete, promite o experiență de carte artistică de durată.

Ambalarea Cafelei

The Mood

Ambalarea Cafelei Designul prezintă cinci fețe de maimuță desenate manual, inspirate vintage și ușor realiste, fiecare reprezentând o cafea diferită dintr-o regiune diferită. Pe capul lor, o pălărie elegantă, clasică. Expresia lor blândă evocă curiozitatea. Aceste maimuțe dapper implică calitate, sofisticarea lor ironică atrăgând consumatorii de cafea interesați de caracteristicile aromelor complexe. Expresiile lor reprezintă în mod ludic o stare de spirit, dar fac aluzie la profilul aromat al cafelei, blând, puternic, acru sau neted. Designul este simplu, dar subtil inteligent, o cafea pentru fiecare dispoziție.

Sticla De Coniac

30s

Sticla De Coniac Lucrarea a fost proiectată pentru băut coniac. Este suflat gratuit într-un studio de sticlă. Acest lucru face ca fiecare bucată de sticlă să fie individuală. Sticla este ușor de prins și arată interesant din toate unghiurile. Forma paharului reflectă lumina din unghiuri diferite, adăugând o plăcere suplimentară băuturii. Datorită formei aplatizate a cupei, puteți așeza paharul pe masă așa cum doriți să vă sprijiniți pe oricare dintre părțile sale. Numele și ideea operei sărbătoresc îmbătrânirea artistului. Designul reflectă nuanțele îmbătrânirii și invocă tradiția îmbătrânirii coniacului îmbunătățind calitatea.