Revista de proiectare
Revista de proiectare
Calendar

calendar 2013 “Rocking Chair”

Calendar Balansoarul este un calendar pentru desktop independent, având forma unui scaun în miniatură. Urmați ghidul pentru a asambla un balansoar care se balansează înainte și înapoi la fel ca unul real. Afișează luna curentă pe spătarul scaunului și luna viitoare pe scaun. Viața cu designul: design-urile de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului. Produsele noastre originale sunt concepute folosind conceptul de „Viață cu design”.

Calendar

calendar 2013 “Town”

Calendar Orașul este un kit de ambarcațiuni de hârtie cu piese care pot fi asamblate liber într-un calendar. Puneți clădiri sub diferite forme și bucurați-vă să vă creați propriul mic oraș. Viața cu designul: design-urile de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului. Produsele noastre originale sunt concepute folosind conceptul de „Viață cu design”.

Calendar

calendar 2013 “Module”

Calendar Modulul este un calendar util de trei luni, cu piese individuale, care pot fi combinate ca trei module de stivuire în formă de cub, astfel încât să le puteți asambla liber la îndemâna dvs. Viața cu designul: design-urile de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului. Produsele noastre originale sunt concepute folosind conceptul de „Viață cu design”.

Aplicațiile Pentru Suprafețe De Veghe

genuse

Aplicațiile Pentru Suprafețe De Veghe Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine sunt serii de aplicații de ceas special inventate pentru dispozitivul I Watch. Aplicațiile sunt originale, simple și estetice în materie de design, de la viitorul etnic, până la stilul sci-fi, până la simplitatea digitală. Toate graficele suprafețelor de vizionare sunt disponibile în 9 culori - potrivite colecției de culori I Watch. Acum este un moment minunat pentru un nou mod de a arăta, citi și înțelege vremurile noastre. www.genuse.eu

Colecția Watchface

TTMM (after time)

Colecția Watchface ttmm prezintă colecția de aplicații watchface, concepută pentru ceasuri inteligente cu ecrane alb-negru de 144 × 168 pixeli, precum Pebble și Kreyos. Veți găsi aici 15 modele de aplicații simple, elegante și estetice pentru supraveghere. Pentru că sunt făcute din energie pură, sunt mai mult ca niște fantome decât lucruri reale. Aceste ceasuri sunt cele mai economice și ecologice care au existat vreodată.