Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Interior Al Cafenelelor

Quaint and Quirky

Designul Interior Al Cafenelelor Quaint & Quirky Dessert House este un proiect care arată atmosfera modernă contemporană cu o notă de natură care reflectă cu exactitate delicioasele delicioase. Echipa dorește să creeze un loc într-adevăr unic și s-au uitat la cuibul păsării pentru inspirație. Conceptul a adus apoi viață printr-o colecție de poduri pentru scaune care servesc ca trăsătură centrală a spațiului. Structura vibrantă și culorile tuturor păstărelor contribuie la crearea unui sentiment de uniformitate care leagă solul și podeaua mezzanină, chiar dacă conferă ambianței o notă de atragere a atenției.

Denumirea proiectului : Quaint and Quirky, Numele proiectanților : Chaos Design Studio, Numele clientului : Bird Nest Secret.

Quaint and Quirky Designul Interior Al Cafenelelor

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.