Revista de proiectare
Revista de proiectare
Re-Brandingul Companiei

Astra Make-up

Re-Brandingul Companiei Puterea mărcii constă nu numai în capacitatea și viziunea sa, ci și în comunicare. Un catalog ușor de utilizat, plin cu o fotografie puternică a produsului; un site web orientat spre consumator și atrăgător, care oferă servicii on-line și o imagine de ansamblu asupra produselor mărcilor. De asemenea, am dezvoltat un limbaj vizual în reprezentarea senzației de brand cu un stil de fotografie și o linie de comunicare proaspătă în social media, stabilim un dialog între companie și consumator.

Proiectarea Tipografiei

Monk Font

Proiectarea Tipografiei Călugărul caută un echilibru între deschiderea și lizibilitatea umanistelor fără serife și un caracter mai regularizat al pătratului fără serif. Deși inițial concepută ca o tipografie latină, s-a decis din timp că a fost nevoie de un dialog mai larg pentru a include o versiune arabă. Atât latina cât și araba ne proiectează aceeași rațiune și ideea de geometrie comună. Puterea procesului de proiectare paralel permite celor două limbi să aibă o armonie echilibrată și har. Atât araba cât și latina lucrează perfect împreună având contoare partajate, grosime tulpină și forme curbe.

Lampa De Sarcină

Pluto

Lampa De Sarcină Pluto păstrează ferm accentul pe stil. Cilindrul său compact, aerodinamic este orbitat de un mâner elegant cocoțat pe o bază de trepied unghi, ceea ce face mai ușor să se poziționeze cu lumina sa moale, dar focalizată cu precizie. Forma sa a fost inspirată de telescoape, dar, în schimb, încearcă să se concentreze pe pământ în loc de stele. Realizat cu imprimare 3d folosind materiale plastice pe bază de porumb, este unic, nu numai pentru utilizarea imprimantelor 3d într-o manieră industrială, ci și ecologic.

Ambalajul

Winetime Seafood

Ambalajul Designul ambalajului pentru seria Winetime Seafood ar trebui să demonstreze prospețimea și fiabilitatea produsului, ar trebui să-l difere favorabil de concurenți, să fie armonios și de înțeles. Culorile folosite (albastru, alb și portocaliu) creează un contrast, subliniază elemente importante și reflectă poziționarea mărcii. Conceptul unic dezvoltat distinge seria de alți producători. Strategia informațiilor vizuale a făcut posibilă identificarea varietății de produse a seriei, iar utilizarea ilustrațiilor în locul fotografiilor a făcut ambalajul mai interesant.

Lampa

Mobius

Lampa Inelul Mobius oferă inspirație pentru designul lămpilor Mobius. O fâșie a lămpii poate avea două suprafețe de umbră (adică suprafață cu două fețe), aversă și inversă, care vor satisface cerințele de iluminare pe tot parcursul. Forma sa specială și simplă conține o frumusețe matematică misterioasă. Prin urmare, frumusețea mai ritmică va fi adusă în viața de acasă.

Colier Și Set De Cercei

Ocean Waves

Colier Și Set De Cercei Colierul cu valuri oceanice este o frumoasă piesă de bijuterii contemporane. Inspirația fundamentală a designului este oceanul. Vasta sa, vitalitatea și puritatea sunt elementele cheie proiectate în colier. Proiectantul a folosit un echilibru bun de albastru și alb pentru a prezenta o viziune a stropirii valurilor oceanului. Este realizat manual în aur alb de 18K și împânzit cu diamante și safir albastru. Colierul este destul de mare, dar delicat. Este conceput pentru a se potrivi cu toate formele de ținute, dar este mai potrivit pentru a fi împerecheat cu un decolteu pe care nu se va suprapune.