Revista de proiectare
Revista de proiectare
Îndreptarea Părului

Nano Airy

Îndreptarea Părului Fierul de îndreptare aerisit Nano combină materialele de acoperire nano-ceramice cu o tehnologie inovatoare de fier negativ, care aduce părul ușor și elegant în formă dreaptă. Datorită senzorului de magnet din partea superioară a capacului și a corpului, dispozitivul se oprește automat atunci când capacul este închis, ceea ce este sigur de transportat. Corpul compact cu design wireless reîncărcabil USB este ușor de depozitat în geantă și de purtat, ajutând femelele să păstreze o coafură elegantă oricând, oriunde. Schema de culori alb-și-roz conferă dispozitivului un personaj feminin.

Aplicația Mobilă

DeafUP

Aplicația Mobilă DeafUP declanșează importanța educației și a experienței profesionale pentru comunitatea surdă din Europa de Est. Ei creează un mediu în care profesioniștii auditori și studenții surzi pot întâlni și colabora. Lucrul împreună va fi un mod natural de a împuternici și de a motiva persoanele surde să devină mai active, să-și crească talentele, să învețe noi abilități, să facă diferența.

Genti De Mână

Qwerty Elemental

Genti De Mână La fel ca evoluția designului mașinilor de scris arat transformarea de la o formă vizuală extrem de complexă la o formă geometrică simplă, netedă, Qwerty-elemental este întruchiparea puterii, simetriei și simplității. Piesele constructive din oțel realizate de diverși meșteri sunt caracteristicile vizuale distinctive ale produsului, ceea ce conferă geantei un aspect arhitectonic. Particularitatea esențială a geantei sunt două chei de mașină de scris care sunt auto-fabricate și asamblate chiar de designer.

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei

Macaroni Club

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei Colecția, Macaroni Club, este inspirată din The macaroni & # 039; s de la mijlocul secolului 18, care le leagă de persoanele dependente de logo-ul de astăzi. Macaroanul a fost termenul pentru bărbații care au depășit limitele obișnuite ale modei la Londra. Erau logo-ul maniei secolului al XVIII-lea. Această colecție își propune să arate puterea logo-ului din trecut în prezent și creează Macaroni Club ca marcă de la sine. Detaliile despre design sunt inspirate din costumele Macaroni din 1770 și din tendința actuală a modei, cu volume și lungime extreme.

Site-Ul Web

Tailor Made Fragrance

Site-Ul Web Parfumul personalizat s-a născut din experiența unei companii italiene specializate în dezvoltarea și producerea ambalajului primar pentru sectoarele de parfum, îngrijire a pielii, produse cosmetice color și parfumuri casnice. Rolul Webgriffe a fost să sprijine strategia de afaceri a clientului prin proiectarea unei soluții care a favorizat conștientizarea brandului și lansarea noii unități de afaceri axate pe permite utilizatorilor să își creeze parfumul unic și pe deplin personalizat, creează pasul unui proces larg de creștere industrială și segmentarea ofertei B2B.

Controlul Calității Aerului

Midea Sensia AQC

Controlul Calității Aerului Midea Sensia AQC este un hibrid inteligent care integrează interiorul locuinței atât cu eleganță, cât și cu stil. Acesta aduce tehnologie și inovație umanizată prin caracteristici, controlând purificarea temperaturii și a calității aerului cu iluminare și vază în decorul camerei. Starea de bine ajunge prin intermediul tehnologiei senzorilor care pot citi mediul și menține stabilă temperatura și umiditatea locală, conform configurației anterioare, realizată de MideaApp.