Revista de proiectare
Revista de proiectare
Yong Un Port-Rebranding

Hak Hi Kong

Yong Un Port-Rebranding Propunerea utilizează trei concepte pentru a reconstrui sistemul CI pentru portul de pescuit Yong-An. Primul este un nou logo care creează cu material vizual specific extras din caracteristicile culturale ale comunității Hakka. Următorul pas este o reinvestigare a experienței de divertisment, apoi creează două personaje de mascota reprezentând și lasă-le să apară în noi atracții pentru ghidarea turistului în port. Nu în ultimul rând, planifică nouă locuri în interior, înconjurătoare de activități de divertisment și bucătării delicioase.

Proiectarea Expoziției

Tape Art

Proiectarea Expoziției În 2019, o petrecere vizuală de linii, bucăți de culoare și fluorescență a stârnit Taipei. A fost expoziția Tape That Art organizată de FunDesign.tv și Tape That Collective. O varietate de proiecte cu idei și tehnici neobișnuite au fost prezentate în 8 instalații de artă pe bandă și au expus peste 40 de picturi, împreună cu videoclipuri ale operei artiștilor din trecut. De asemenea, au adăugat sunete strălucitoare și lumină pentru a face evenimentul un mediu de artă imersivă și materialele pe care le-au aplicat includ benzi de pânză, benzi de conducte, benzi de hârtie, povești de ambalare, benzi de plastic și folii.

Salonul De Păr

Vibrant

Salonul De Păr Captând esența imaginii botanice, grădina cerului a fost creată pe întregul culoar, îi întâmpină imediat pe oaspeți să se plimbe, îndepărtându-se de mulțime, primindu-i de la intrare. Aruncând o privire mai departe în spațiu, aspectul îngust se extinde în sus cu retușări detaliate de aur. Metaforele botanice sunt încă exprimate vibrant în întreaga cameră, înlocuind zgomotul agitat care vine de pe străzi, iar aici devine o grădină secretă.

Reședința Privată

City Point

Reședința Privată Designerul a căutat inspirații din peisajul urban. Peisajul spațiului urban agitat a fost astfel „extins” la spațiul de locuit, caracterizat proiectul prin tema metropolitană. Culorile închise au fost evidențiate de lumină pentru a crea efecte vizuale splendide și atmosferă. Adoptând mozaic, picturi și printuri digitale cu clădiri înalte, a fost adusă în interior impresia unui oraș modern. Proiectantul a depus un mare efort pentru amenajarea spațiului, în special axat pe funcționalitate. Rezultatul a fost o casă elegantă și luxoasă, suficient de spațioasă pentru a servi 7 persoane.

Instalarea Artă

Inorganic Mineral

Instalarea Artă Inspirat de sentimente profunde față de natură și experiență ca arhitect, Lee Chi se concentrează pe crearea de instalații unice de artă botanică. Prin reflectarea asupra naturii artei și cercetarea tehnicilor creative, Lee transformă evenimentele din viață în lucrări de artă formalizate. Tema acestei serii de lucrări este de a cerceta natura materialelor și modul în care materialele pot fi reconstruite prin sistemul estetic și perspectiva nouă. Lee mai crede că redefinirea și reconstrucția plantelor și a altor materiale artificiale ar putea face ca peisajul natural să aibă un impact emoțional asupra oamenilor.

Scaun

Haleiwa

Scaun Haleiwa țesă ratanul durabil în curbe măturate și aruncă o siluetă distinctă. Materialele naturale aduc un omagiu tradiției artizanale din Filipine, refăcute pentru vremurile actuale. Împerecheată sau folosită ca piesă pentru declarații, versatilitatea designului face ca acest scaun să se adapteze diferitelor stiluri. Creând un echilibru între formă și funcție, har și forță, arhitectură și design, Haleiwa este la fel de confortabil pe cât de frumos.