Revista de proiectare
Revista de proiectare
Dispozitivul De Securitate

G2 Face Recognition

Dispozitivul De Securitate Calitatea înaltă a materialelor și simplitatea designului fac ca acest dispozitiv de recunoaștere a feței de securitate să fie fantezist, elegant și robust. Tehnologie avansată din interior pentru a face una dintre cele mai rapide din lume și foarte precise, nimeni nu își poate înșela algoritmul. Produs rezistent la apă, cu lumină atmosferică, pe partea din spate, pentru a crea o dispoziție ambientală chiar și în cel mai rece birou. Dimensiunea compactă îl face să se potrivească aproape peste tot, iar forma îi permite să fie poziționată orizontal sau vertical.

Mobilierul În Evoluție

dotdotdot.frame

Mobilierul În Evoluție Casele sunt din ce în ce mai mici, așa că au nevoie de mobilier ușor care să fie versatil. Dotdotdot.Frame este primul sistem mobilier personalizabil de pe piață. Eficient și compact, cadrul poate fi fixat pe perete sau sprijinit de acesta pentru a fi amplasat ușor în jurul casei. Iar personalizarea sa provine de la cele 96 de găuri și de o gamă extinsă de accesorii pentru fixare în ele. Utilizați unul sau uniți mai multe sisteme, după cum este necesar - există o combinație infinită disponibilă.

Sistemul De Sortare A Deșeurilor Reciclabile

Spider Bin

Sistemul De Sortare A Deșeurilor Reciclabile Spider bin este o soluție universală și economică pentru sortarea materialelor reciclabile. Un grup de pubele pop-up sunt create pentru casă, birou sau în aer liber. Un articol are două părți de bază: un cadru și o geantă. Este ușor mutat dintr-un loc în altul, convenabil pentru transport și depozitare, deoarece poate fi plat atunci când nu este utilizat. Cumpărătorii comandă pachetul de păianjen online, unde pot alege dimensiunea, numărul de coșuri de paianjen și tipul pungii în funcție de nevoile lor.

Rola De Scorțișoară Cu Miere

Heaven Drop

Rola De Scorțișoară Cu Miere Heaven Drop este un rulou de scorțișoară umplut cu miere pură care se folosește cu ceai. Ideea a fost să combinați două alimente care sunt utilizate separat și să faceți un produs cu totul nou. Designerii s-au inspirat din structura rolei de scorțișoară, au folosit forma de role ca un recipient pentru miere și pentru a împacheta rulourile de scorțișoară au folosit ceară de albine pentru a izola și a ambala rulouri de scorțișoară. Are figuri egiptene afișate pe suprafața sa și asta pentru că egiptenii sunt primii oameni care și-au dat seama de importanța scorțișoarei și au folosit mierea ca comoară! Acest produs ar putea fi un simbol al raiului în căni de ceai.

Mâncarea

Drink Beauty

Mâncarea Drink Beauty este ca o bijuterie frumoasă pe care o puteți bea! Am făcut o combinație de două obiecte care au fost folosite separat cu ceai: bomboane de rocă și felii de lămâie. Acest design este complet consumabil. Prin adăugarea feliilor de lămâie în structura bomboanelor rock, gustul său devine incredibil de bun și valoarea alimentară crește din cauza vitaminelor lămâii. Designerii au înlocuit pur și simplu bețișoarele pe care le țineau cristalele de bomboane cu o felie de lămâie uscată. Drink Beauty este un exemplu complet de lume modernă care aduce frumusețea și eficiența împreună.

Băutura

Firefly

Băutura Acest design este un nou cocktail cu Chia, ideea principală a fost de a proiecta un cocktail care are mai multe faze gustative. Acest design vine, de asemenea, cu culori diferite, care pot fi văzute sub lumină neagră, ceea ce îl face potrivit pentru petreceri și cluburi. Chia poate absorbi și rezerva orice aromă și culoare, astfel încât atunci când faceți un cocktail cu Firefly poate experimenta diferite arome pas cu pas. Valoarea nutrițională a acestui produs este mai mare comparativ cu alte cocktail-uri și asta se datorează valorii nutritive ridicate a Chia și a caloriilor scăzute. . Acest design este un nou capitol din istoria băuturilor și a cocktailurilor.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.