Revista de proiectare
Revista de proiectare
Instalarea Felinarului

Linear Flora

Instalarea Felinarului Flora liniară este inspirată de numărul „trei” din bougainvillea, floarea județului Pingtung. În afară de cele trei petale de bougainvillea văzute de dedesubtul operei de artă, variațiile și multiplii celor trei ar putea fi observate sub diferite aspecte. Pentru a sărbători cea de-a 30-a aniversare a Festivalului Lanternelor din Taiwan, artistul de design de iluminat Ray Teng Pai a fost invitat de Departamentul pentru Cultură al Județului Pingtung să creeze un felinar neconvențional, combinația unică de formă și tehnologie, trimițând un mesaj de transformare a patrimoniului festivalului. și conectarea acesteia cu viitorul.

Lumina Ambientală

25 Nano

Lumina Ambientală 25 Nano este un instrument artistic ușor pentru a reprezenta efemera și permanența, nașterea și moartea. Lucrând cu Spring Pool Glass Industrial CO, LTD, a cărui viziune este construirea unei bucle sistematice de reciclare a sticlei pentru un viitor durabil, 25 Nano a ales balonul relativ fragil ca mediu în contrast cu sticla solidă pentru a întruchipa ideea. În instrument, lumina strălucește prin ciclurile de viață ale bulei, proiectând culoarea curcubeului și umbre la mediu, creând o atmosferă de vis în jurul utilizatorului.

Lumina De Sarcină

Linear

Lumina De Sarcină Tehnica de îndoire a tubului de Light Line este foarte folosită pentru producerea pieselor vehiculului. Linia unghiulară fluidă este realizată prin controlul de precizie al producătorului taiwanez, având astfel materialul minim pentru a construi liniarul ușor, ușor, și portabil; ideal pentru a lumina orice interior modern. Se aplică jetoane cu LED-uri de lumină sensibilă la atingere, cu funcția de memorie care se activează la volumul setat anterior. Linear Task este proiectat să fie asamblat cu ușurință de utilizator, compus din material non-toxic și livrat cu ambalaj plat; face tot posibilul pentru a reduce impactul asupra mediului.

Spațiul De Lucru

Dava

Spațiul De Lucru Dava este dezvoltat pentru birouri în spații deschise, școli și universități unde fazele de lucru liniștite și concentrate sunt importante. Modulele reduc tulburările acustice și vizuale. Datorită formei sale triunghiulare, mobilierul este eficient în spațiu și permite o varietate de opțiuni de amenajare. Materialele Dava sunt din WPC și pâslă din lână, ambele fiind biodegradabile. Un sistem de conectare fixează cei doi pereți pe masă și subliniază simplitatea în producție și manipulare.

Casa Rezidențială

Brooklyn Luxury

Casa Rezidențială Inspirat de pasiunea clientului pentru reședințele istorice bogate, acest proiect reprezintă o adaptare a funcționalismului și a tradiției la intențiile prezentului. Astfel, stilul clasic a fost ales, adaptat și stilizat la canoanele designului contemporan și tehnologiilor moderne, materialele inedite de bună calitate au contribuit la crearea acestui proiect - o adevărată bijuterie a Arhitecturii din New York. Cheltuielile preconizate vor depăși 5 milioane de dolari americani, vor oferi premisa creării unui interior elegant și opulent, dar și funcțional și confortabil.

Mobilierul Inteligent

Fluid Cube and Snake

Mobilierul Inteligent Hello Wood a creat o linie de mobilier de exterior cu funcții inteligente pentru spațiile comunitare. Reimaginând genul de mobilier public, au proiectat instalații funcționale atractive și vizuale, cu sistem de iluminare și prize USB, care au necesitat integrarea panourilor solare și a bateriilor. Șarpele este o structură modulară; elementele sale sunt variabile pentru a se potrivi site-ului dat. Fluid Cube este o unitate fixă cu un blat de sticlă cu celule solare. Studioul consideră că scopul designului este de a transforma articolele de utilizare de zi cu zi în obiecte iubitoare.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.