Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Rezidențială

SV Villa

Casa Rezidențială Premisa SV Villa este să trăiești într-un oraș cu privilegiile din mediul rural, precum și designul contemporan. Site-ul, cu vederi incomparabile asupra orașului Barcelona, Muntelui Montjuic și Mării Mediterane în fundal, creează condiții de iluminare neobișnuite. Casa se concentrează pe materiale locale și pe metodele de producție tradiționale, menținând în același timp un nivel foarte ridicat de estetică. Este o casă care are sensibilitate și respect pentru site-ul său

Cocktail-Uri Ambalate

Boho Ras

Cocktail-Uri Ambalate Boho Ras vinde cocktail-uri la pachet făcute cu cele mai fine băuturi spirtoase locale. Produsul poartă o atmosferă boemă, care surprinde stilul de viață artistic neconvențional, iar vizualul produsului reprezintă portretul abstract al zumzetului pe care consumatorul îl primește după ce bea cocktailul. A reușit perfect să atingă punctul de întâlnire unde se întâlnesc Global și Local, unde fuzionează pentru a forma vibe Glocal pentru produs. Boho Ras vinde spirturi pure în sticle de 200 ml și cocktail-uri ambalate în sticle de 200 ml și 750 ml.

Robot De Îngrijire A Animalelor De Companie

Puro

Robot De Îngrijire A Animalelor De Companie Obiectivul proiectantului a fost de a rezolva problemele legate de creșterea câinilor de o persoană. Tulburările de anxietate și problemele fiziologice ale animalelor canine sunt înrădăcinate de la o perioadă prelungită de absență a îngrijitorilor. Datorită spațiilor mici de locuit, îngrijitorii au împărtășit mediul de viață cu animalele însoțitoare, provocând probleme sanitare. Inspirat din punctele de durere, proiectantul a venit cu un robot de îngrijire care 1. joacă și interacționează cu animalele de companie aruncând tratamente, 2. curăță praf și firimituri după activitățile interioare și 3. ia mirosuri și păr când animalele însoțitoare iau odihnă.

Conceptul De Șezlong

Dhyan

Conceptul De Șezlong Conceptul Dyhan lounge combină designul modern cu ideile tradiționale estice și principiile liniștii interioare prin conectarea cu natura. Folosind Lingam ca inspirație de formă și grădini Bodhi și japoneze ca bază pentru modulele conceptului, Dhyan (sanscrită: medite) transformă filozofiile estice în configurații variate, permițând utilizatorului să își aleagă calea către zen / relaxare. Modul apă-iaz înconjoară utilizatorul cu o cascadă și o baltă, în timp ce modul grădină înconjoară utilizatorul cu verdeață. Modul standard conține zone de stocare sub o platformă care acționează ca un raft.

Unitățile De Locuit

The Square

Unitățile De Locuit Ideea de proiectare a fost de a studia relațiile arhitecturale între diferite forme care sunt compuse împreună pentru a crea unități în mișcare. Proiectul constă din 6 unități, fiecare dintre acestea fiind 2 containere de transport fixate unele peste altele formând o masă de formă L. Aceste unități în formă de L. sunt fixate în poziții care se suprapun creând goluri și solide pentru a da senzația de mișcare și pentru a oferi suficientă lumină de zi și o bună ventilație mediu inconjurator. Principalul obiectiv de proiectare a fost crearea unei case mici pentru cei care petrec noaptea pe străzi fără casă sau adăpost.

Podcast-Ul

News app

Podcast-Ul Știri este o aplicație de interviu pentru informații audio. Este inspirat de design-ul Apple apple cu ilustrații pentru a ilustra blocurile de informații. Vizual fundalul are o culoare albastră electrică ca misiune de a face ca blocurile să iasă în evidență. Există foarte puține elemente grafice, obiectivul, de a face aplicația ușor de utilizat fără a distrage utilizatorul sau a o pierde.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.