Revista de proiectare
Revista de proiectare
Arhitectura Cu Utilizare Mixtă

Shan Shui Plaza

Arhitectura Cu Utilizare Mixtă Situat în orașul istoric Xi'an, între centrul de afaceri și râul TaoHuaTan, proiectul urmărește nu numai să lege legătura dintre trecut și prezent, ci și urban și natură. Inspirat din povestea chineză de primăvară a floarei Peach, proiectul oferă un loc de muncă și de lucru paradisiac, oferind o relație strânsă cu natura. În cultura chineză, filozofia apei de munte (Shan Shui) deține o semnificație esențială a relației dintre om și natură, astfel, profitând de peisajul apos al sitului, proiectul oferă spații care reflectă filozofia Shan Shui din oraș.

Identitatea Corporativă

film festival

Identitatea Corporativă „Cinema, ahoy” a fost sloganul pentru a doua ediție a Festivalului European de Film de la Cuba. Face parte dintr-un concept de design axat pe călătorie ca mod de conectare a culturilor. Designul evocă călătoria unei nave de croazieră care călătorește din Europa spre Havana încărcate cu filme. Proiectarea invitațiilor și a biletelor pentru festival s-a inspirat din pașapoarte și pasapoarte folosite de călătorii din întreaga lume. Ideea de a călători prin filme încurajează publicul să fie receptiv și curios cu privire la schimburile culturale.

Lampa

Little Kong

Lampa Little Kong este o serie de lămpi ambientale care conține filozofie orientală. Estetica orientală acordă o mare atenție relației dintre virtual și real, complet și gol. Ascunderea subtilă a LED-urilor în stâlpul metalic nu numai că asigură golirea și puritatea abajurului, dar distinge și Kong de alte lămpi. Proiectanții au descoperit ambarcațiunile fezabile după mai mult de 30 de ori experimente pentru a prezenta perfect lumina și diversele texturi, ceea ce permite o experiență de iluminare uimitoare. Baza acceptă încărcare wireless și are un port USB. Poate fi pornit sau dezactivat doar fluturând mâinile.

Mâncarea Pentru Gustări

Have Fun Duck Gift Box

Mâncarea Pentru Gustări Cutia de cadouri „Have Fun Duck” este o cutie specială pentru tineri. Inspirat de jucării, jocuri și filme în stil pixel, designul prezintă un „oraș alimentar” pentru tineri cu ilustrații interesante și detaliate. Imaginea IP va fi integrată pe străzile orașului, iar tinerii iubesc sportul, muzica, hip-hop-ul și alte activități de divertisment. Experimentează jocuri sportive distractive în timp ce te bucuri de mâncare, exprimă un stil de viață tânăr, distractiv și fericit.

Pachetul Alimentar

Kuniichi

Pachetul Alimentar Mâncarea tradițională japoneză conservată Tsukudani nu este foarte cunoscută în lume. Un fel de mâncare gătit pe bază de sos de soia care combină diverse fructe de mare și ingrediente terestre. Noul pachet include nouă etichete concepute pentru a moderniza modelele tradiționale japoneze și pentru a exprima caracteristicile ingredientelor. Noul logo al mărcii este proiectat cu așteptarea continuării acestei tradiții pentru următorii 100 de ani.

Miere

Ecological Journey Gift Box

Miere Designul cutiei de cadouri cu miere este inspirat de „călătoria ecologică” din Shennongjia, cu plante sălbatice abundente și un mediu ecologic natural bun. Protejarea mediului ecologic local este tema creativă a proiectării. Designul adoptă arta tradițională chineză cu tăieturi de hârtie și artă de păpuși pentru umbră pentru a arăta ecologia naturală locală și cinci animale protejate rare și pe cale de dispariție de primă clasă. Pe materialul de ambalare se folosește iarbă și hârtie brută, ceea ce reprezintă conceptul de natură și protecția mediului. Cutia exterioară poate fi folosită ca o cutie de depozitare rafinată pentru reutilizare.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.