Revista de proiectare
Revista de proiectare
Vila

Shang Hai

Vila Vila s-a inspirat din filmul The Great Gatsby, pentru că proprietarul bărbatului se află și în industria financiară, iar gazda îi place vechiul stil Art Deco din anii ’30. După ce proiectanții au studiat fațada clădirii, și-au dat seama că aceasta are și un stil Art Deco. Au creat un spațiu unic care se potrivește stilului preferat al Art Deco din anii 1930 și este în conformitate cu stilurile de viață contemporane. Pentru a menține coerența spațiului, au ales niște mobilier, lămpi și accesorii franceze proiectate în anii '30.

Vilă

One Jiyang Lake

Vilă Aceasta este o vilă privată situată în sudul Chinei, unde designerii iau în practică teoria budismului Zen pentru a realiza proiectarea. Abandonând materialele inutile și folosind materiale naturale, intuitive și metode de proiectare concisă, designerii au creat un spațiu de locuit contemporan simplu, liniștit și confortabil. Spațiul modern de locuit oriental contemporan folosește același limbaj simplu de design ca și mobilierul modern italian de înaltă calitate pentru spațiul interior.

Clinica De Înfrumusețare Medicală

Chun Shi

Clinica De Înfrumusețare Medicală Conceptul de design din spatele acestui proiect este „o clinică spre deosebire de o clinică” și a fost inspirat de unele galerii de artă mici, dar frumoase, iar designerii speră că această clinică medicală are temperament de galerie. Astfel oaspeții pot simți frumusețea elegantă și o atmosferă relaxată, nu un mediu clinic stresant. Au adăugat un baldachin la intrare și o piscină la marginea infinită. Piscina se conectează vizual cu lacul și reflectă arhitectura și lumina zilei, atrăgând oaspeții.

Pandantiv

Taq Kasra

Pandantiv Taq Kasra, care înseamnă arcul kasra, este memento-ul Regatului Sasani care se află acum în Irak. Acest pandantiv inspirat de geometria Taq kasra și măreția fostelor suveranități care a fost în structura și subiectivismul lor, a fost folosit în această metodă arhitecturală pentru a face acest etos. Cel mai important atribut este designul modern care a făcut din aceasta o piesă cu o vedere distinctă, astfel încât forma laterală să pară un tunel și să aducă subiectivism și să formeze vederea frontală pe care a făcut-o un spațiu arcuit.

Masa De Cafea

Planck

Masa De Cafea Masa este realizată din diferite bucăți de placaj care sunt lipite împreună sub presiune. Suprafețele sunt șlefuite și filate cu un lac mat și foarte puternic. Există 2 niveluri - de când interiorul tabelului este gol - ceea ce este foarte practic pentru plasarea revistelor sau a carourilor. Sub masă se construiesc roți glont. Deci decalajul dintre podea și masă este foarte mic, dar, în același timp, este ușor de mutat. Modul în care este utilizat placajul (vertical) îl face foarte puternic.

Salonul De Afaceri

Rublev

Salonul De Afaceri Designul salonului este inspirat de constructivismul rusesc, Turnul Tatlin și cultura rusă. Turnurile în formă de uniune sunt utilizate ca captatoare de ochi în salon, acest lucru pentru a crea spații diferite în zona de lounge ca un anumit tip de zonare. Datorită cupolelor în formă rotundă, lounge-ul este o zonă confortabilă cu zone diferite pentru o capacitate totală de 460 de locuri. Zona este privită în prealabil cu diferite tipuri de locuri, pentru a lua masa; lucru; confort și relaxare. Cupolele de lumină rotundă poziționate în tavanul ondulat are o iluminare dinamică care se schimbă în timpul zilei.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.