Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa

Codependent

Masa Codependentul îmbină psihologia și designul, concentrându-se în mod special pe manifestarea fizică a unei condiții psihologice, codependența. Aceste două tabele întrețesute trebuie să se bazeze reciproc pentru a funcționa. Cele două forme sunt incapabile să stea singure, dar împreună creează o singură formă funcțională. Tabelul final este un exemplu puternic în care întregul este mai mare decât suma părților sale.

Interiorul Comercial

Nest

Interiorul Comercial Etajul este împărțit de doi profesioniști și avocați unici, care solicită variate ordine ierarhice. Alegerea și detalierea elementelor a fost o încercare de a păstra aspectul general întemeiat, pământesc și de a reînvia arta și materialele de construcție locale. Amestecul și aplicarea materialelor ecologice, dimensiunea deschiderilor, toate au fost determinate de reamintirea climatului local, pentru a face un mediu agreabil, reîncadrând practicile pierdute, împreună cu structurarea practicilor durabile.

Tacâmuri

Ingrede Set

Tacâmuri Setul de tacâmuri Ingrede este conceput pentru a exprima nevoia de perfecțiune în viața de zi cu zi. Set de furcă, lingură și fanta de cuțit împreună cu magneți. Tăiețelele stau vertical și creează armonie cu masa. Formele matematice au permis construirea unei forme fluide care constă din trei piese diferite. Această abordare creează noi posibilități care pot fi aplicate la multe produse diferite, cum ar fi obiectele de masă și alte modele de ustensile.

Serviciul De Recomandare Muzicală

Musiac

Serviciul De Recomandare Muzicală Musiac este un motor de recomandare muzicală, utilizează participarea proactivă pentru a găsi opțiuni precise pentru utilizatorii săi. Acesta își propune să propună interfețe alternative pentru a contesta autocrația algoritmului. Filtrarea informațiilor a devenit o abordare inevitabilă de căutare. Cu toate acestea, creează efecte de cameră ecou și constrânge utilizatorii din zona lor de confort urmărind cu strictețe preferințele. Utilizatorii devin pasivi și nu mai pun la îndoială opțiunile pe care le oferă mașina. Petrecerea timpului pentru revizuirea opțiunilor poate crește costuri biologice enorme, dar efortul creează o experiență semnificativă.

Prototipul Rezidențial

No Footprint House

Prototipul Rezidențial NFH este dezvoltat pentru producția în serie, bazată pe o cutie de instrumente mai mare de tipologii rezidențiale prefabricate. Un prim prototip a fost construit pentru o familie olandeză din sud-vestul Costa Rica. Au ales o configurație cu două dormitoare, cu structură din oțel și finisaje din lemn de pin, care a fost livrată la locația vizată pe un singur camion. Clădirea este proiectată în jurul unui nucleu central de servicii pentru a optimiza eficiența logistică în ceea ce privește asamblarea, întreținerea și utilizarea. Proiectul urmărește o sustenabilitate integrală în ceea ce privește performanțele sale economice, de mediu, sociale și spațiale.

Hotel

LiHao

Hotel Întoarcerea la natură, stația culturală a orașului. Creați un stil de viață rafinat. Bucurați-vă exclusiv de o liniște și liniște. Hotelul este situat în zona plină de viață din Baoding High-tech Development Zone. Designerul redefinește hotel din stațiunea orașului prin gândirea holistică prin combinarea din nou a mediului înconjurător, arhitecturii, peisajului și interiorului, pentru a crea un spațiu hotelier sofisticat, natural și confortabil. Permiteți călătorilor de afaceri să se simtă prosperi în liniște, furând un timp liber de o jumătate de zi.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.