Revista de proiectare
Revista de proiectare
Instalarea Desktop

Wood Storm

Instalarea Desktop Wood Storm este o instalație de desktop pentru distracție vizuală. Turbulența fluxului de aer este realizată de o perdea de lemn, îmbunătățită de luminile aruncate de jos pentru o lume fără gravitate. Instalarea se comportă ca o buclă dinamică interminabilă. Acesta ghidează linia de vedere din jurul său pentru a căuta punctul de început sau de sfârșit, deoarece publicul dansează de fapt cu furtuna.

Instalațiile Interactive

Falling Water

Instalațiile Interactive The Falling Water este un set de instalații interactive care permite utilizatorilor să schimbe traseul de rulare în jurul unui cub sau cuburi. Combinația dintre cuburi și fluxul de margele prezintă un contrast între obiectul static și curgerea dinamică a apei. Pârâul poate fi tras pentru a vedea margele rulând sau doar pus pe o masă ca o scenă de apă înghețată. Margelele sunt, de asemenea, considerate dorințe pe care oamenii le fac în fiecare zi. Dorințele ar trebui să fie înlănțuite și să funcționeze pentru totdeauna ca o cascadă.

Instalarea Cadrului

Missing Julie

Instalarea Cadrului Acest design prezintă o instalare a cadrului și o interfață între interior și exterior, sau lumini și umbre. Acesta oferă o expresie în timp ce oamenii caută dintr-un cadru pentru a aștepta să se întoarcă cineva. Diferite tipuri și dimensiuni de sfere de sticlă sunt utilizate ca simbol al dorințelor și lacrimilor pentru a implica emoția care se ascunde în interior. Cadrul și cutiile din oțel definesc limita emoției. Emoția dată de o persoană poate fi diferită de modul în care este percepută la fel cum imaginile din sfere sunt cu susul în jos.

Setul De Ceai

Vapor Breeze

Setul De Ceai Oala de ceai este o cutie care deține un univers al esenței care așteaptă să fie lansat. Privind spre deschidere, puteți găsi o structură de canale dinamice care sunt intermediare în aburi. Structura este reflectată și pe pielea exterioară. Întregul corp ilustrează o esență vaporizată pentru ca oamenii să vizualizeze și să se bucure în fiecare zi.

Suportul De Flori

Eyes

Suportul De Flori Ochii este un suport pentru flori pentru toate ocaziile. Corpul oval este acoperit cu aur, cu deschideri neregulate ca niște ochi umani, care sunt mereu în căutare de lucruri minunate în Mama Natură. Standul se comportă ca un filosof. Prețuiește frumusețea naturală și arată întreaga lume pentru tine înainte sau după ce o luminezi.

Stand De Afișare Interactiv Pentru Desktop

Ubiquitous Stand

Stand De Afișare Interactiv Pentru Desktop Acest suport omniprezent pentru desktop este conceput pentru a interacționa oamenii cu visele de zi. Găurile sunt aranjate și aditive mărite cu flori, acadele sau subiecți care se asimilează în modelul său din diverse orientări. Suprafața cromată reflectă și schimbă tonurile subiecților afișați și oamenii interacționează cu acesta.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.