Revista de proiectare
Revista de proiectare
Controlul Accesului Recunoașterii Feței 3D

Ezalor

Controlul Accesului Recunoașterii Feței 3D Întâlniți cu senzorul multiplu și sistemul de control al accesului camerei, Ezalor. Algoritmii și calculul local sunt concepute pentru confidențialitate. Tehnologia anti-spoofing la nivel financiar previne măștile cu față falsă. Lumina reflectorizantă moale aduce confort. În clipi de ochi, utilizatorii pot accesa cu ușurință locul pe care îl iubesc. Autentificarea sa fără atingere asigură igiena.

Restaurant Chinezesc

Ben Ran

Restaurant Chinezesc Ben Ran este un restaurant chinezesc armonios, care se află la un hotel de lux, Vangohh Eminent, Malaezia. Designerul aplică introvertirea și concizia tehnicilor de stil oriental pentru a crea un gust, o cultură și un suflet adevărate ale restaurantului. Este un simbol al clarității mentale, abandonează prosperul și obține revenirea naturală și simplă la mintea inițială. Interiorul este natural și nesofisticat. Folosind conceptul antic, de asemenea, sincronicitatea cu numele restaurantului Ben Ran, ceea ce înseamnă originalitate și natură. Restaurantul are aproximativ 4088 de metri pătrați.

Ambalajul Pentru Alimente Coreene De Sănătate

Darin

Ambalajul Pentru Alimente Coreene De Sănătate Darin este conceput pentru a elibera oamenii moderni din reticență față de produsele alimentare tradiționale coreene din Coreea în societatea obositoare, oferind o claritate simplă și grafică în furnizarea de pachete către sensibilitățile oamenilor moderni, spre deosebire de imaginile nedefinite care au fost utilizate de magazinele tradiționale coreene de sănătate . Toate modelele sunt realizate din motive de circulație a sângelui, vizualizând obiectivul de a oferi vitalitate și sănătate celor obosiți din anii 20 și 30.

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei

Utopia

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei În această colecție, Yina Hwang s-a inspirat în principal din forme care sunt simetrice și asimetrice, cu o notă de cultură a muzicii underground. Ea a curat această colecție pe baza momentului său esențial de îmbrățișare de sine pentru a crea o colecție de articole de îmbrăcăminte și accesorii funcționale dar abstracte pentru a întruchipa povestea experienței sale. Fiecare imprimeu și material din proiect este original și a folosit în principal piele PU, Satin, Power Mash și Spandex pentru baza țesăturilor.

Colecția De Mobilă

Phan

Colecția De Mobilă Colecția Phan este inspirată din containerul Phan care este o cultură a containerelor thailandeze. Proiectantul folosește structura containerelor Phan pentru a realiza structura de mobilier care o face puternică. Proiectați forma și detaliile care o fac modernă și simplă. Proiectantul a folosit tehnologia tăiată cu laser și o combinație de foi de metal pliabile cu lemn CNC pentru a realiza un detaliu complex și unic, diferit de alții. Suprafața a fost finisată cu un sistem acoperit cu pulbere pentru a face structura să rămână lungă, puternică, dar ușoară.

Scaunul Cu Rotile

Ancer Dynamic

Scaunul Cu Rotile Ancer, care împiedică scaunul cu rotile, se concentrează nu numai pe fluiditatea mișcărilor sale, ci și pe confortul pacientului, în special al celor care îl folosesc o perioadă îndelungată de timp. Designul inovator, împreună cu un airbag dinamic încorporat în perna scaunului și mânerul rotativ, îl diferențiază de scaunul cu rotile obișnuit. Cu mult efort investit, designul scaunului cu rotile a fost finalizat și s-a dovedit a ajuta la prevenirea paturilor. Soluția și principiile de proiectare se bazează pe rezultatele colectate de la utilizatorii de scaune cu rotile, ceea ce duce la o experiență autentică a utilizatorului.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.