Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalajul De Magneziu

Kailani

Ambalajul De Magneziu Lucrările Agenției Arome privind identitatea grafică și linia artistică pentru ambalajele Kailani se bazează pe un design minimal și curat. Acest minimalism este în conformitate cu produsul care are un singur ingredient, magneziul. Tipografia aleasă este puternică și dactilografiată. Caracterizează atât rezistența magneziului mineral, cât și rezistența produsului, care restabilește vitalitatea și energia consumatorilor.

Sticla De Vin

Gabriel Meffre

Sticla De Vin Aroma creează identitatea grafică pentru vasul colecționarului Gabriel Meffre, care împlinește 80 de ani. Am lucrat la un design caracteristic al anilor 30 ai vremii, simbolizat grafic de o femeie cu un pahar de vin. Plăcile de culoare utilizate sunt accentuate de gofrare și ștanțare cu folie fierbinte pentru a accentua partea colecționară a colecției.

Ambalajul Alimentar

Chips BCBG

Ambalajul Alimentar Provocarea realizării ambalajelor cu cip ale mărcii BCBG a constat în realizarea unei serii de ambalaje în conformitate cu universul mărcii. Ambalajele trebuiau să fie atât minimaliste, cât și moderne, având în același timp o notă artizanală de crocante și acea latură plăcută și simpatică care aduce personajele desenate cu pixul. Aperitivul este un moment convivial care trebuie să se simtă pe ambalaj.

Scara

U Step

Scara Scara U Step este formată prin interblocarea a două piese de profil pătrate din formă de u, care au dimensiuni diferite. În acest fel, scara devine autoportantă cu condiția ca dimensiunile să nu depășească pragul. Pregătirea în avans a acestor piese oferă o comoditate de asamblare. Ambalarea și transportul acestor piese drepte sunt de asemenea mult simplificate.

Scara

UVine

Scara Scara în spirală UVine este formată prin interblocarea profilurilor cutiei în formă de U și V într-o manieră alternativă. În acest fel, scara devine autoportantă deoarece nu are nevoie de un stâlp central sau un suport perimetral. Prin structura sa modulară și versatilă, designul aduce ușurință în toată fabricația, ambalarea, transportul și instalarea.

Vestiar

Sopron Basket

Vestiar Sopron Basket este o echipă profesionistă de baschet pentru femei cu sediul în Sopron, Ungaria. Întrucât sunt una dintre cele mai de succes echipe maghiare cu 12 cupe de campionat național și obținând locul doi în Euroliga, conducerea clubului a decis să investească într-un nou complex vestiar pentru a avea o instalație destul de prestigioasă pe numele clubului, potrivit nevoilor jucătorului. mai bine, motivează-i și promovează-i unitatea.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.