Revista de proiectare
Revista de proiectare
Identitatea Vizuală A Panificației

Mangata Patisserie

Identitatea Vizuală A Panificației Mångata este vizualizată în suedeză ca o scenă romantică, reflectarea lunară strălucitoare, asemănătoare drumului, creează pe marea nopții. Scena este atrasă vizual și suficient de specială pentru crearea imaginii mărcii. Paleta de culori, negru și auriu, imită atmosfera mării întunecate, de asemenea, a dat brandului o notă misterioasă, de lux.

Denumirea proiectului : Mangata Patisserie, Numele proiectanților : M — N Associates, Numele clientului : M — N Associates.

Mangata Patisserie Identitatea Vizuală A Panificației

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.