Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ceainicul Și Ceainele

EVA tea set

Ceainicul Și Ceainele Acest ceainic seducător elegant, cu cupe potrivite, are un turn impecabil și este o plăcere de a lua parte. Forma neobișnuită a acestui vas de ceai, cu becul care se amestecă și crește din corp, se pretează deosebit de bine. Cupele sunt versatile și tactile pentru a cuibări în mâinile dvs. în moduri diferite, deoarece fiecare persoană are propria lor abordare de a ține o ceașcă. Disponibil în alb lucios, cu un inel placat cu argint sau cu porțelan negru mat, cu un capac lucios alb și cupe cu margini albe. Filtru din oțel inoxidabil montat în interior. DIMENSIUNI: ceainic: 12,5 x 19,5 x 13,5 căni: 9 x 12 x 7,5 cm.

Ceas

Zeitgeist

Ceas Ceasul este reflectat de zeitgeist, care este asociat cu materiale inteligente, tehnologice și durabile. Fața de înaltă tehnologie a produsului este reprezentată de un corp de carbon semi-torus și afișaj de timp (găuri de lumină). Carbonul înlocuiește partea metalică, ca relicvă a trecutului și subliniază partea funcțională a ceasului. Lipsa părții centrale arată că indicarea LED inovatoare înlocuiește mecanismul clasic al ceasului. Lumina de fundal moale poate fi reglată în funcție de culoarea preferată a proprietarului lor, iar un senzor de lumină va monitoriza rezistența iluminării.

Vehiculul Robot

Servvan

Vehiculul Robot Este un proiect de vehicul de serviciu pentru economia bazată pe resurse, formând o rețea cu alte vehicule. Un sistem unic permite comunicarea între ele, ceea ce crește eficiența transportului de pasageri, precum și o creștere a eficienței datorită mișcării trenului rutier (reducerea factorului FX, distanța dintre vehicule). Mașina are control fără echipaj. Vehiculul este simetric: ieftin de produs. Are patru roți motoare pivotante și posibilitatea de mișcare inversă: manevră cu dimensiuni mari. Imbarcarea vis-a-vis îmbunătățește comunicarea pasagerilor.

Hrănitorul Alimentar

Food Feeder Plus

Hrănitorul Alimentar Food Feeder Plus nu numai că îi ajută pe copii să mănânce singuri, ci înseamnă și mai multă independență pentru părinți. Bebelușii pot ține singuri, pot suge și mesteca după ce ați zdrobit mâncarea făcută de părinți. Food Feeder Plus este dotat cu un sac de silicon mai mare, flexibil, pentru a satisface pofta de mâncare în creștere a bebelușilor. Este o hrănire esențială care și le permite celor mici să exploreze și să se bucure de alimente solide proaspete în siguranță. Alimentele nu trebuie purificate. Pur și simplu așezați mâncarea în punga din silicon, închideți încuietoarea și bebelușii se pot bucura de alimentație automată cu mâncare proaspătă.

Topografia Artificială

Artificial Topography

Topografia Artificială Mobila mare ca o peșteră Acesta este proiectul premiat câștigat Marele Premiu de Artă în Concurența Internațională a Containerului. Ideea mea este să scot volumul din interiorul unui container pentru a construi spațiu amorf precum o peșteră. Este confecționat doar din material plastic. Aproximativ 1000 de coli din material plastic moale cu grosimea de 10 mm au fost tăiate sub formă de linie de contur și au fost laminate ca strat. Aceasta nu este doar artă, ci și mobilier mare. Deoarece toate porțiunile sunt moi ca o canapea, iar persoana care intră în acest spațiu se poate relaxa găsind locul potrivit pentru forma propriului corp.

Spațiul Interior

Chua chu kang house

Spațiul Interior Punctul de acupunctură din această casă a fost să conecteze zona închisă într-un nou design vizual al liniștii. Făcând acestea, un anumit farmec istoric și brut este restaurat pentru a adăposti golirea casei. Noua cazare se încheie cu o surpriză a interiorului în interior; bucătărie uscată și umedă într-o bucătărie și mese în interiorul unei bucătării. Spațiul de locuit a fost, de asemenea, întrerupt de un impresionant atac de artă care a devenit în curând carcasa electrică cu cablu electric. Pentru a completa accentul general, sunt necesare felii de lumină caldă pe toate pereții de culoare.