Revista de proiectare
Revista de proiectare
Eticheta Vinului

5 Elemente

Eticheta Vinului Proiectarea „5 Elemente” este rezultatul unui proiect, în care clientul a avut încredere în agenția de design cu deplină libertate de exprimare. Punctul culminant al acestui design este personajul roman „V”, care prezintă ideea principală a produsului - cinci tipuri de vin împletite într-un amestec unic. Hârtia specială utilizată pentru etichetă, precum și plasarea strategică a tuturor elementelor grafice provoacă potențialul consumator să ia sticla și să o învârte în mâini, să o atingă, ceea ce face cu siguranță o impresie mai profundă și face designul mai memorabil.

Ambalajul Pentru Băuturi Răcoritoare

Coca-Cola Tet 2014

Ambalajul Pentru Băuturi Răcoritoare Pentru a crea o serie de conserve Coca-Cola care răspândesc milioane de dorințe Tết la nivel național. Am folosit simbolul Tết al Coca-cola (Pasărea înghițitoare) ca dispozitiv pentru a forma aceste dorințe. Pentru fiecare cutie, sute de înghițiri desenate manual au fost realizate și aranjate cu grijă în jurul unui scenariu personalizat, care formează împreună o serie de dorințe vietnameze semnificative. „An”, înseamnă Pace. „Tài” înseamnă Succes, „Lộc” înseamnă Prosperitate. Aceste cuvinte sunt schimbate pe scară largă pe tot parcursul vacanței și împodobesc în mod tradițional decorațiunile Tết.

Sistemul De Masă Deschis

Osoro

Sistemul De Masă Deschis Caracterul inovator al OSORO este de a combina calitatea porțelanului vitrificat de înaltă calitate și a pielii sale lucioase tipice de culoare ivoriu cu funcția potrivită pentru păstrarea alimentelor la frigider sau congelator și pentru gătirea cu cuptor cu abur sau cuptor cu microunde. Forma simplă, modulară, cu diversele sale elemente, poate fi stivuită pentru a economisi spațiu, combinată și închisă flexibil cu un O-Sealer sau O-Connector din silicon multicolor, astfel încât alimentele să rămână bine sigilate în el. OSORO poate fi folosit universal eliminând nevoia vieții noastre de zi cu zi.

Seria Limitată De Vinuri Exclusive

Echinoctius

Seria Limitată De Vinuri Exclusive Acest proiect este unic în multe privințe. Designul trebuia să reflecte caracterul unic al produsului în cauză - vin exclusiv de autor. În plus, exista o cerință de a comunica semnificația profundă în numele produsului - superlativ, solstițiul, contrastul între noapte și zi, alb-negru, deschis și obscur. Designul a avut intenția de a reflecta secretul ascuns în noapte: frumusețea cerului nocturn care ne uimește atât de mult și ghicitoarea mistică ascunsă în constelații și în Zodiac.

Instrumentul Educațional Și De Formare

Corporate Mandala

Instrumentul Educațional Și De Formare Mandala corporativă este un nou instrument educațional și de formare. Este o integrare inovatoare și unică a principiului mandalei vechi și a identității corporative concepute pentru a stimula munca în echipă și performanța generală a afacerii. În plus, este un element nou al identității corporative a companiei. Mandala corporativă este o activitate de grup pentru echipă sau activitate individuală pentru manager. Este conceput special pentru o anumită companie și este colorat de echipă sau de individ, într-o manieră liberă și intuitivă, unde toată lumea poate alege orice culoare sau domeniu.

Robinete

Electra

Robinete Electra care nu are mâner separat atrage toată lumea datorită eleganței și aspectul inteligent este decisiv pentru a fi unic pentru bucătării. Bateria de chiuvetă digitală oferă utilizatorilor libertate de mișcare în bucătării oferind în același timp opțiunile a două funcții de curgere diferite. Pe zona frontală a electrei, o placă electronică vă oferă acces la toate funcțiile, fie atunci când spray-ul este montat în butuc, fie în mâna cu doar vârful degetului pe care îl puteți controla.