Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaunul De Grădină Public În Aer Liber

Para

Scaunul De Grădină Public În Aer Liber Para este un set de scaune publice în aer liber concepute pentru a oferi o flexibilitate restrânsă în spațiile exterioare. Un set de scaune care are o formă simetrică unic și se abate total de la echilibrul vizual inerent al designului convențional al scaunelor Inspirat de forma simplă a balansoarului, acest set de scaune în aer liber este îndrăzneț, modern și acceptă interacțiunea. Ambele cu fundul greu ponderat, Para A suportă rotația 360 în jurul bazei sale, iar Para B acceptă flipping bidirecțional.

Masa

Grid

Masa Grila este un tabel conceput dintr-un sistem de rețea care a fost inspirat din arhitectura tradițională chineză, unde un tip de structură din lemn numit Dougong (Dou Gong) este utilizat în diferite părți ale unei clădiri. Prin utilizarea structurii tradiționale din lemn interconectate, asamblarea mesei este, de asemenea, procesul de învățare despre structură și experimentarea istoriei. Structura de susținere (Dou Gong) este realizată din piese modulare care pot fi ușor demontate pentru a fi depozitate.

Seria De Mobilier

Sama

Seria De Mobilier Sama este o serie autentică de mobilier care oferă funcționalitate, experiență emoțională și unicitate prin formele sale minime, practice și efectul vizual puternic. Inspirația culturală extrasă din poezia costumelor învolburate purtate în ceremoniile Sama este reinterpretată în designul său printr-un joc de geometrie conică și tehnici de îndoire a metalelor. Postura sculpturală a seriei este combinată cu simplitatea materialelor, formelor și tehnicilor de producție, pentru a oferi funcțional & amp; beneficii estetice. Rezultatul este o serie modernă de mobilier care oferă o notă distinctă spațiilor de locuit.

Inel

Dancing Pearls

Inel Perlele dansatoare printre valurile răcnitoare ale mării, este rezultatul inspirației din ocean și perle și este un inel model 3D. Acest inel este proiectat cu o combinație de aur și perle colorate cu o structură specială pentru a implementa mișcarea perlelor între valurile răcnitoare ale oceanului. Diametrul țevii a fost ales într-o dimensiune bună, ceea ce face ca designul să fie suficient de robust pentru a face modelul fabricabil.

Patul Pentru Pisici

Catzz

Patul Pentru Pisici La proiectarea patului pentru pisici Catzz, inspirația a fost inspirată din nevoile pisicilor și ale proprietarilor și de nevoia de a uni funcția, simplitatea și frumusețea. În timp ce observa pisicile, trăsăturile lor geometrice unice au inspirat forma curată și recunoscută. Unele modele comportamentale caracteristice (de exemplu, mișcarea urechii) au fost încorporate în experiența utilizatorului pisicii. De asemenea, având în vedere proprietarii, scopul a fost să creeze o piesă de mobilier pe care să o poată personaliza și afișa cu mândrie. Mai mult, era important să asigurați o întreținere ușoară. Toate acestea permit designul elegant, geometric și structura modulară.

Clubul De Agrement

Central Yosemite

Clubul De Agrement Reveniți la simplitatea vieții, soarele prin fereastră, lumina și umbra se încrucișează. Pentru a reflecta mai bine aroma naturală în spațiul general, folosiți pe deplin designul buștenilor, confortul umanist simplu și elegant, atmosfera spațială artistică stresantă. Ton farmec oriental, cu o dispoziție spațială unică. Aceasta este o altă expresie a interiorului, este naturală, pură, variabilă.