Revista de proiectare
Revista de proiectare
Unitatea Flash Usb

Frohne eClip

Unitatea Flash Usb eClip este prima unitate de memorie flash USB din hârtie cu o riglă metrică. eClip a fost onorat Silver iDA & Golden A 'Design Award. eClip este ușor, se potrivește cu cheia și funcționează ca un agraf pentru a vă organiza hârtiile, chitanțele și banii. eClip protejează datele cu caracter personal, proprietatea intelectuală, datele angajatorului, datele medicale și secretele comerciale cu software de securitate. eClip a fost proiectat de Frohne în Florida. Conectorul de memorie aur este rezistent la șocuri, rezistent la zgârieturi, rezistent la apă, rezistent la alcool, rezistent la praf, la rugină și electromagnetic.

Ferăstrăul Electric

Rotation Saw

Ferăstrăul Electric O ferăstrău cu lanț electric cu mâner rotativ. Acest lanț are un mâner care se învârte cu 360 ° și se oprește la unghiuri predefinite. În general, oamenii taie copaci orizontal sau vertical, întorcând ferăstraiele în anumite unghiuri sau aplecându-se sau înclinând părțile corpului. Din păcate, ferăstrăul alunecă adesea de la apucarea utilizatorului sau utilizatorul trebuie să lucreze într-o poziție penibilă, care poate provoca răni. Pentru a compensa astfel de dezavantaje, ferăstrăul propus este prevăzut cu un mâner rotativ, astfel încât utilizatorul să poată regla unghiurile de tăiere.

Decorul Sticlei

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Decorul Sticlei Aurul strălucitor „vodka lituaniană. Ediția Neagră ”a moștenit aspectul său exclusiv din arta populară lituaniană. Rombul și herringbones, combinate din pătrate mici, sunt modele foarte frecvente în arta populară lituaniană. Deși referirea la aceste motive naționale a căpătat forme mai moderne - reflecțiile misterioase din trecut au fost transformate în artă modernă. Culorile predominante auriu și negru subliniază procesul excepțional de filtrare a vodcii prin cărbune și filtre aurii. Acest lucru face „Gold vodka lituanian. Black Edition ”atât de delicat și de clar cristal.

Calendar

Calendar 2014 “Flowers”

Calendar Proiectați o cameră, aduceți anotimpurile - Calendarul Flori vine cu un design de vază cu 12 flori diferite. Luminează-ți viața în fiecare lună cu o floare de sezon. Modelele de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului. Produsele noastre originale sunt concepute folosind conceptul de Life with Design.

Bijuteria

Angels OR Demons

Bijuteria Asistăm la bătălia constantă dintre bine și rău, întuneric și lumină, zi și noapte, haos și ordine, război și pace, erou și ticălos în fiecare zi. Indiferent de religia sau naționalitatea noastră, ni s-a spus povestea însoțitorilor noștri constanți: un înger așezat pe umărul nostru drept și un demon în stânga, îngerul ne convinge să facem binele și înregistrează faptele noastre bune. El ne-a convins să facem rău și ține evidența faptelor noastre rele. Îngerul este o metaforă pentru „superego” nostru, iar diavolul reprezintă „Id” și bătălia constantă dintre conștiință și inconștient.

Etichetele

Propeller

Etichetele Elice este o colecție de băuturi spirtoase din diverse părți ale lumii, asociată de tema călătoriilor aeriene și un călător pilot ca personaj de marcă. Caracteristicile fiecărui fel de băutură sunt expuse prin numeroase ilustrații, inscripții care seamănă cu insigne de aviație și schițe care servesc drept rețete de cocktail. Designul multifacetic este completat cu diverse tonuri de folie colorată, diferite lacuri, modele și gofrare.