Revista de proiectare
Revista de proiectare
Calendar

NTT COMWARE “Season Display”

Calendar Acesta este un calendar de birou realizat cu un design decupat, care conține motive de sezon pe o gresie rafinată. Punctul culminant al designului este atunci când sunt afișate, motivele sezoniere sunt setate la un unghi de 30 de grade pentru o vizualizare cât mai bună. Această nouă formă exprimă noul stil NTT COMWARE pentru generarea de idei noi. Gândirea este acordată funcționalității calendarui cu un spațiu amplu de scriere și linii rulate. Este bun pentru vizualizare rapidă și ușor de utilizat, plin de originalitate care îl diferențiază de alte calendare.

Bijuteriile

odyssey

Bijuteriile Ideea de bază a odiseei prin monomer presupune acoperirea formelor voluminoase, geometrice, cu o piele modelată. De aici evoluează o interacțiune între claritate și denaturare, transparență și ascundere. Toate formele și modelele geometrice pot fi combinate după bunul plac, variate și completate cu completări. Această idee fascinantă și simplă permite crearea unei game aproape inepuizabile de modele, în concordanță perfectă cu oportunitățile oferite de prototiparea rapidă (imprimarea 3D), deoarece fiecare client poate avea un produs complet individual și unic produs (vizitați: www.monomer). UE-shop).

Praful Și Mătură

Ropo

Praful Și Mătură Ropo este un concept de spălare a prafului și mătură, care nu cade niciodată pe podea. Datorită greutății mici a rezervorului de apă amplasat în compartimentul de jos al tubului de praf, Ropo se menține echilibrat în mod natural. După ce mătura ușor praful cu ajutorul buzei drepte a prafului de gunoi, utilizatorii pot strânge mătură și coșul de praf împreună și îl pot pune ca o singură unitate, fără a se preocupa că acesta să cadă vreodată. Forma organică modernă își propune să aducă simplitatea spațiilor interioare, iar caracteristica de balansare în mod obișnuit intenționează să distreze utilizatorii în timp ce curăță podeaua.

Fotoliu

Baralho

Fotoliu Fotoliul Baralho are un design contemporan izbitor compus cu forme pure și linii drepte. Fabricat din pliuri și suduri pe placa de aluminiu periat, acest fotoliu se remarcă pentru potrivirea sa îndrăzneață care provoacă rezistența materialului. Este capabil să reunească, într-un singur element, frumusețea, ușurința și precizia liniilor și unghiurilor.

Magazinul Flagship

Lenovo

Magazinul Flagship Lenovo Flagship Store își propune să îmbunătățească imaginea mărcii, oferind publicului o platformă de conectare și interacțiune prin stilul de viață, serviciul și experiența creată în magazin. Conceptul de proiectare este conceput pe baza misiunii de a efectua o tranziție de la producătorul de dispozitive de calcul la o marcă de frunte în rândul furnizorilor de electronice de consum.

Eticheta Vinului

5 Elemente

Eticheta Vinului Proiectarea „5 Elemente” este rezultatul unui proiect, în care clientul a avut încredere în agenția de design cu deplină libertate de exprimare. Punctul culminant al acestui design este personajul roman „V”, care prezintă ideea principală a produsului - cinci tipuri de vin împletite într-un amestec unic. Hârtia specială utilizată pentru etichetă, precum și plasarea strategică a tuturor elementelor grafice provoacă potențialul consumator să ia sticla și să o învârte în mâini, să o atingă, ceea ce face cu siguranță o impresie mai profundă și face designul mai memorabil.