Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

Ane

Scaun Scaunul Ane are șipci din lemn masiv, care par să plutească armonios, dar independent de picioarele de cherestea, deasupra cadrului de oțel. Proiectantul afirmă că scaun, lucrat manual în cherestea ecologică certificată, este format prin utilizarea unică a mai multor piese dintr-o formă de lemn poziționate și tăiate în mod dinamic. Când este așezat pe scaun, o ușoară creștere a unghiului în spate și unghiurile de rulare pe părțile laterale sunt terminate într-un mod care să ofere o poziție de șezut naturală și confortabilă. Scaunul Ane are doar gradul potrivit de complexitate pentru a crea un finisaj elegant.

Denumirea proiectului : Ane, Numele proiectanților : Troy Backhouse, Numele clientului : troy backhouse.

Ane Scaun

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.