Revista de proiectare
Revista de proiectare
Instalarea Desktop

Wood Storm

Instalarea Desktop Wood Storm este o instalație de desktop pentru distracție vizuală. Turbulența fluxului de aer este realizată de o perdea de lemn, îmbunătățită de luminile aruncate de jos pentru o lume fără gravitate. Instalarea se comportă ca o buclă dinamică interminabilă. Acesta ghidează linia de vedere din jurul său pentru a căuta punctul de început sau de sfârșit, deoarece publicul dansează de fapt cu furtuna.

Denumirea proiectului : Wood Storm, Numele proiectanților : Naai-Jung Shih, Numele clientului : Naai-Jung Shih.

Wood Storm Instalarea Desktop

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.