Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masina De Cafea

Lavazza Idola

Masina De Cafea O soluție perfectă pentru iubitorii de cafea care caută experiență espressă italiană adecvată acasă. Interfața de utilizare sensibilă la atingere cu feedback acustic are patru selecții și o funcție de creștere a temperaturii care oferă o experiență personalizată pentru fiecare gust sau ocazie. Mașina indică apă lipsă, un recipient cu capace pline sau necesitatea descărcării prin pictograme suplimentare iluminate și tava de picurare poate fi reglată ușor. Designul cu spiritul său deschis, suprafața de calitate și detaliile sofisticate reprezintă o evoluție a limbajului de formă consacrat al lui Lavazza.

Denumirea proiectului : Lavazza Idola, Numele proiectanților : Florian Seidl, Numele clientului : Lavazza.

Lavazza Idola Masina De Cafea

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.