Revista de proiectare
Revista de proiectare
Espressor

Lavazza Tiny

Espressor Un espressor mic, prietenos, care aduce experiență de cafea autentică italiană în casa ta. Designul este bucuros mediteranean - compus din blocuri formale de bază formale - sărbătorind culorile și aplicând limbajul de design al lui Lavazza în suprafețe și detalii. Carcasa principală este realizată dintr-o bucată și are suprafețe moi, dar controlate precis. Creasta centrală adaugă structură vizuală, iar modelul frontal repetă tema orizontală prezentă adesea pe produsele Lavazza.

Denumirea proiectului : Lavazza Tiny, Numele proiectanților : Florian Seidl, Numele clientului : Lavazza.

Lavazza Tiny Espressor

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.