Revista de proiectare
Revista de proiectare
Espressor

Lavazza Tiny

Espressor Un espressor mic, prietenos, care aduce experiență de cafea autentică italiană în casa ta. Designul este bucuros mediteranean - compus din blocuri formale de bază formale - sărbătorind culorile și aplicând limbajul de design al lui Lavazza în suprafețe și detalii. Carcasa principală este realizată dintr-o bucată și are suprafețe moi, dar controlate precis. Creasta centrală adaugă structură vizuală, iar modelul frontal repetă tema orizontală prezentă adesea pe produsele Lavazza.

Canapeaua

Gloria

Canapeaua Designul nu este doar o formă externă, ci este și o cercetare a structurii interne, a ergonomiei și a esenței unui obiect. În acest caz, forma este o componentă foarte puternică, iar tăierea dată produsului îi conferă particularitatea. Avantajul Gloria are puterea de a fi 100% personalizat, adăugând diferite elemente, materiale și finisaje. Marea particularitate sunt toate elementele suplimentare care pot fi adăugate cu magneții de pe structură, oferind produsului sute de forme diferite.

Vaza De Sticlă

Jungle

Vaza De Sticlă Inspirată de natură, premisa colecției de sticlă Jungle este de a crea obiecte care își câștigă valoarea din calitate, design și material. Formele simple reflectă seninătatea mediului, fiind în același timp lipsite de greutate și puternice. Vazele sunt suflate pe gură și modelate manual, semnate și numerotate. Ritmul procesului de confecționare a sticlei asigură că fiecare obiect din colecția Jungle are un joc de culori unic care imită mișcarea undelor.

Vaza

Rainforest

Vaza Vazele Rainforest sunt un amestec de forme proiectate 3D și tehnica tradițională a aburului scandinav. Piesele în formă de mână au sticlă extrem de groasă, cu stropi de culoare plutitoare fără greutate. Colecția studiomade este inspirată de contrastele naturii și de modul în care creează armonie.

Iluminat

Thorn

Iluminat Considerând că este posibil să crească și să diferențieze formele organice în natură fără a deranja structura și expresia lor prin coincidențe și că ființele umane au o afinitate instinctivă pentru formele naturale, Yılmaz Dogan a spus că, în timp ce a proiectat Thorn, a vrut să reflecte creșterea cu forme care emula natura fără nicio limitare a dimensiunii în iluminare. Thorn, care este o sursă de inspirație pentru o ramură naturală a Thorn; crește într-o structură aleatorie și se formează natural, îndeplinește diferite nevoi și nu are limită de dimensiune ca un bun design de iluminat.

Masa

Patchwork

Masa Yılmaz Dogan, care a început cu ideea că diferite materiale industriale pot fi folosite împreună pe o tavă de masă, a spus că a proiectat o flexibilitate în biroul tău, că poți face modificări pentru a te adapta oricând diferitelor tendințe. Cu designul său complet destrămător, Patchwork este un design dinamic care se poate adapta cu ușurință la diferite spații precum mese și mese de întâlnire.