Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa De Luat Masa

Ska V29

Masa De Luat Masa Masa din lemn natural de zada solidă lucrată cu mașini de control numerice și finisată manual, particularitatea este forma care amintește poziția copacilor, demolată de furtuna Vaia care a lovit Dolomiții și reprezentată de axele din lemn masiv de zada. Suprafața lustruită manual face suprafața opacă și netedă la atingere și își îmbunătățește venele și formele. Baza, din oțel acoperit cu pulbere, reprezintă pădurea de pin înainte de trecerea furtunii.

Paharul De Vin

30s

Paharul De Vin Paharul de vin din anii 30 de Saara Korppi este special conceput pentru vinul alb, dar poate fi folosit și pentru alte băuturi. A fost fabricat într-un magazin fierbinte folosind tehnici vechi de suflare a sticlei, ceea ce înseamnă că fiecare piesă este unică. Obiectivul lui Saara este de a proiecta un pahar de înaltă calitate, care arată interesant din toate unghiurile și, atunci când este umplut cu lichid, permite luminii să reflecte din diferite unghiuri, adăugând un plus de plăcere la băut. Inspirația ei pentru paharul de vin din anii 30 provine din designul ei anterior din sticla Cognac 30, ambele produse care împărtășesc forma cupei și jucăușa.

Covor

Hair of Umay

Covor Realizat în tehnica nomadă antică, protejat de lista patrimoniului cultural imaterial al UNESCO, care are nevoie de urgență de păstrare, acest covor aduce cele mai bune din lână datorită nuanțelor de lână gradientă și cusăturilor fine ale mâinilor care creează o textură volumetrică. 100% procentual confecționat manual, acest covor este realizat folosind nuanțe naturale de lână plus un ton gălbuie vopsit cu coajă de ceapă. Un fir de aur care trece prin covor face o declarație și amintește de părul care curge liber în vânt - părul zeiței nomade Umay - protector al femeilor și copiilor.

Masina De Cafea

Lavazza Desea

Masina De Cafea O mașină prietenoasă concepută pentru a oferi pachetul complet al culturii cafelei italiene: de la espresso la cappuccino sau lapte autentic. Interfața tactilă organizează selecțiile în două grupuri separate - una pentru cafea și una pentru lapte. Băuturile pot fi personalizate cu funcții de impuls pentru temperatură și spumă de lapte. Serviciul necesar este indicat în centru cu pictograme luminate. Mașina vine cu o cană de sticlă dedicată și aplică limbajul de formă Lavazza cu suprafețe controlate, detalii rafinate și atenție specială la culori, materiale și amp; finalizarea.

Masina De Cafea

Lavazza Idola

Masina De Cafea O soluție perfectă pentru iubitorii de cafea care caută experiență espressă italiană adecvată acasă. Interfața de utilizare sensibilă la atingere cu feedback acustic are patru selecții și o funcție de creștere a temperaturii care oferă o experiență personalizată pentru fiecare gust sau ocazie. Mașina indică apă lipsă, un recipient cu capace pline sau necesitatea descărcării prin pictograme suplimentare iluminate și tava de picurare poate fi reglată ușor. Designul cu spiritul său deschis, suprafața de calitate și detaliile sofisticate reprezintă o evoluție a limbajului de formă consacrat al lui Lavazza.