Revista de proiectare
Revista de proiectare
Set De Gătit La Foc

Firo

Set De Gătit La Foc FIRO este un set de gătit multifuncțional și portabil de 5 kg pentru fiecare foc deschis. Cuptorul ține 4 vase, atașate detașabile la o construcție de șină a sertarelor, cu un suport pivotant pentru menținerea nivelului alimentar. Astfel, modul în care FIRO poate fi utilizat cu ușurință și în siguranță ca un sertar fără a vărsa mâncare în timp ce cuptorul se așează pe jumătate în foc. Ghivecele sunt utilizate în scopuri de gătit și mâncare și sunt manipulate cu instrumentul de tacâmuri care se fixează în fiecare parte a oalelor pentru a le transporta în buzunare de izolare a temperaturii în timp ce sunt fierbinți. De asemenea, include o pătură, care este, de asemenea, o pungă care deține toate echipamentele utile.

Denumirea proiectului : Firo, Numele proiectanților : Andrea Sosinski, Numele clientului : NIMTSCHKE DESIGN - Andrea Sosinski.

Firo Set De Gătit La Foc

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.