Revista de proiectare
Revista de proiectare
Chitară Multifuncțională

Black Hole

Chitară Multifuncțională Gaura neagră este o chitară multifuncțională bazată pe stiluri de muzică hard rock și metal. Forma corpului le oferă jucătorilor de chitara senzație de confort. Este echipat cu un display cu cristale lichide pe fretboard pentru a genera efecte vizuale și programe de învățare. Semnele Braille din spatele gâtului chitarei, pot ajuta persoanele care sunt orbe sau care au viziune scăzută să cânte la chitară.

Aragazul Portabil Cu Gaz

Herbet

Aragazul Portabil Cu Gaz Herbet este o sobă portabilă cu gaz, tehnologia sa permite condiții optime în aer liber și acoperă toate cerințele standard de gătit. Soba este alcătuită din componente din oțel tăiate cu laser și are un mecanism deschis și închis care poate fi blocat în poziție deschisă pentru a preveni defalcarea în timpul utilizării. Mecanismul său deschis și închis permite transportarea, manipularea și depozitarea ușoară.

Sideboard

Arca

Sideboard Arca este un monolit prins într-o plasă, un piept care plutește în derivă împreună cu conținutul său. Recipientul lacat mdf, închis într-o plasă ideală din stejar solid, este echipat cu trei sertare de extracție totale care pot fi organizate în funcție de diverse nevoi. Plasa rigidă de stejar solid a fost modelată pentru a găzdui plăcile de sticlă termoformate, pentru a obține o formă organică care simulează o oglindă cu apă. Întregul dulap se sprijină pe un suport de metacrilat transparent pentru a sublinia plutirea ideală.

Recipient

Goccia

Recipient Goccia este un recipient care decorează casa cu forme moi și lumini albe calde. Este vatra modernă domestică, punctul de întâlnire pentru o oră fericită cu prietenii din grădină sau masa de cafea pentru a citi o carte în sufragerie. Este un set de recipiente ceramice potrivite pentru a conține pătură caldă de iarnă, precum și fructe de sezon sau o sticlă de băutură proaspătă de vară, cufundată în gheață. Containerele atârnă de tavan cu o funie și pot fi poziționate la înălțimea dorită. Sunt disponibile în 3 dimensiuni, dintre care cea mai mare poate fi completată cu un blat din stejar solid.

Masa

Chiglia

Masa Chiglia este o masă sculpturală ale cărei forme le amintesc pe cele ale unei bărci, dar reprezintă și inima întregului proiect. Conceptul a fost studiat în virtutea unei dezvoltări modulare pornind de la modelul de bază propus aici. Linearitatea fasciculului de coadă de porumb combinată cu posibilitatea vertebrelor de a aluneca liber de-a lungul acesteia, garantează stabilitatea mesei, îi permite să se dezvolte în lungime. Aceste caracteristici îl fac ușor personalizabil pentru mediul de destinație. Va fi suficient pentru a crește numărul de vertebre și lungimea fasciculului pentru a obține dimensiunile dorite.

Ceas

Reverse

Ceas În timp ce timpul trece, ceasurile au rămas la fel. Reverse nu este un ceas obișnuit, ci inversarea, un design de ceas minimalist, cu modificări subtile care îl fac să fie unul de un fel. Mâna orientată spre interior se rotește în interiorul inelului exterior pentru a indica ora. Mâna mică orientată spre exterior stă singură și se rotește pentru a indica minutele. Reverse a fost creat prin eliminarea tuturor elementelor unui ceas, cu excepția bazei sale cilindrice, de acolo imaginația a preluat. Acest design de ceas își propune să vă reamintească să îmbrățișați timpul.