Revista de proiectare
Revista de proiectare
Moara De Bucătărie Inteligentă

FinaMill

Moara De Bucătărie Inteligentă FinaMill este o moară de bucătărie puternică cu păstăi de condimente interschimbabile și reîncărcabile. FinaMill este modalitatea ușoară de a ridica gătitul cu aroma îndrăzneață a condimentelor proaspăt măcinate. Umpleți doar păstăile refolosibile cu condimente sau ierburi uscate, fixați o păstăie în loc și măcinați cantitatea exactă de condiment de care aveți nevoie cu o simplă apăsare de buton. Schimbați păstăile de condimente cu doar câteva clicuri și continuați să gătiți. Este singurul râșniț pentru toate condimentele tale.

Denumirea proiectului : FinaMill, Numele proiectanților : Alex Liu, Numele clientului : Elemex Limited.

FinaMill Moara De Bucătărie Inteligentă

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.