Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colecția De Mobilă

Phan

Colecția De Mobilă Colecția Phan este inspirată din containerul Phan care este o cultură a containerelor thailandeze. Proiectantul folosește structura containerelor Phan pentru a realiza structura de mobilier care o face puternică. Proiectați forma și detaliile care o fac modernă și simplă. Proiectantul a folosit tehnologia tăiată cu laser și o combinație de foi de metal pliabile cu lemn CNC pentru a realiza un detaliu complex și unic, diferit de alții. Suprafața a fost finisată cu un sistem acoperit cu pulbere pentru a face structura să rămână lungă, puternică, dar ușoară.

Taburet Pliabil

Tatamu

Taburet Pliabil Până în 2050, două treimi din populația pământului va locui în orașe. Principala ambiție din spatele Tatamu este de a oferi mobilier flexibil pentru persoanele al căror spațiu este limitat, inclusiv pentru cei care se mișcă frecvent. Scopul este de a crea un mobilier intuitiv care să îmbine robustetea cu o formă ultra-subțire. Pentru a desfășura scaun este nevoie de o singură mișcare de răsucire. În timp ce toate balamalele confecționate din țesătură durabilă păstrându-i o greutate ușoară, părțile din lemn oferă stabilitate. Odată ce se aplică presiune, scaunul devine mai puternic, deoarece piesele sale se blochează, datorită mecanismului și geometriei sale unice.

Scaun

Haleiwa

Scaun Haleiwa țesă ratanul durabil în curbe măturate și aruncă o siluetă distinctă. Materialele naturale aduc un omagiu tradiției artizanale din Filipine, refăcute pentru vremurile actuale. Împerecheată sau folosită ca piesă pentru declarații, versatilitatea designului face ca acest scaun să se adapteze diferitelor stiluri. Creând un echilibru între formă și funcție, har și forță, arhitectură și design, Haleiwa este la fel de confortabil pe cât de frumos.

Lampa De Sarcină

Pluto

Lampa De Sarcină Pluto păstrează ferm accentul pe stil. Cilindrul său compact, aerodinamic este orbitat de un mâner elegant cocoțat pe o bază de trepied unghi, ceea ce face mai ușor să se poziționeze cu lumina sa moale, dar focalizată cu precizie. Forma sa a fost inspirată de telescoape, dar, în schimb, încearcă să se concentreze pe pământ în loc de stele. Realizat cu imprimare 3d folosind materiale plastice pe bază de porumb, este unic, nu numai pentru utilizarea imprimantelor 3d într-o manieră industrială, ci și ecologic.

Lampa

Mobius

Lampa Inelul Mobius oferă inspirație pentru designul lămpilor Mobius. O fâșie a lămpii poate avea două suprafețe de umbră (adică suprafață cu două fețe), aversă și inversă, care vor satisface cerințele de iluminare pe tot parcursul. Forma sa specială și simplă conține o frumusețe matematică misterioasă. Prin urmare, frumusețea mai ritmică va fi adusă în viața de acasă.

Sticlă De Apă De Silicon Pentru Antrenament

Happy Aquarius

Sticlă De Apă De Silicon Pentru Antrenament Happy Aquarius este o sticlă de apă sigură și bună pentru toate vârstele. Are o formă de curbură zâmbitoare lină proiectată și aspect atrăgător de culori pe două fețe, prezentând un sentiment de tânăr, energic și la modă. Fabricat din silicon 100% reciclabil, alimentat cu 100 de grade. C până la -40 ° C, niciun plastifiant nu s-a scurs și nu este BPA. Acoperirea moale a suprafeței de atingere oferă o senzație de mătase, plăcută în ținută și prindere. Springiness, elasticitatea și structura scobită permit sticlă să lucreze atât pentru maner, cât și pentru gantere ușoare.