Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Interior Al Hotelului

New Beacon

Designul Interior Al Hotelului Spațiul este un container. Proiectantul infuzează elemente de emoție și spațiu în ea. Combinând cu caracteristicile spațiului Noumenon, Proiectantul completează deducerea de la emoție la secvență prin amenajarea traseului spațial, apoi formează o poveste completă. Emoția umană este în mod natural precipitată și sublimată prin experiență. Utilizează tehnici moderne pentru a metafora cultura orașului antic și arată înțelepciunea estetică de mii de ani. Designul, ca spectator, spune încet cum un oraș hrănește viața umană contemporană cu contextul său.

Clinica

Chibanewtown Ladies

Clinica Un element important al acestui design a fost acela că oamenii care vin la spital vor fi relaxați. Ca o caracteristică a spațiului, Pe lângă sala de îngrijire medicală, este amenajat un ghișeu precum bucătăria insulă, astfel încât să poată face lapte pentru bebeluși în sala de așteptare. Zona pentru copii, care se află în centrul spațiului, este un simbol al spațiului și pot urmări copiii de oriunde. Canapea așezată pe perete are o înălțime care ușurează o femeie însărcinată să se așeze, unghiul din spate. este reglat și duritatea pernei este reglată pentru a nu fi prea moale.

Restaurant

Jiao Tang

Restaurant Proiectul este un restaurant cu hotpot, situat în Chengdu, China. Inspirația designului provine din coexistența armonioasă dintre om și natură pe Neptun. Restaurantul este organizat cu șapte teme de design pentru a ilustra povești despre Neptun. Conceptele de film și televiziune, artă, știință și tehnologie, designul original decorativ al mobilierului, lămpilor, tacamurilor etc. oferă vizitatorilor experiență dramatică. Colocarea materialelor și contrastul culorilor creează atmosferă spațială. Arta instalării mecanice este aplicată pentru a spori interacțiunea spațială și experiența consumatorilor.

Lounge

BeantoBar

Lounge Un element important al acestui proiect a fost acela de a scoate în evidență materialele utilizate. Materialul principal folosit a fost cedrul roșu occidental, care este folosit și în primul lor magazin din Japonia. Ca mod de a arăta materialul, Riki Watanabe a stivuit un model de mozaic, îngrămădind piese una câte una ca un parchet, folosind esența materialelor de culori inegale. În ciuda folosirii acelorași materiale, prin tăierea lor, Riki Watanabe a fost capabil să modifice expresiile în funcție de unghiurile de vizualizare.

Restaurant

Nanjing Fishing Port

Restaurant Proiectul este un restaurant convertit cu trei etaje în Nanjing, acoperă aproximativ 2.000 mp. În afară de catering și întâlniri, cultura ceaiului și cultura vinului sunt disponibile. Decorul leagă un sentiment viu și chinezesc de la tavan până la aspectul de piatră de pe podea. Plafonul este decorat cu paranteze și acoperișuri chinezești antice. Formează elementul principal al designului pe tavan. Materiale precum furnirul lemnului, oțelul inoxidabil auriu și pictura care semnifică o nouă senzație chineză sunt amestecate pentru a crea un spațiu nou pentru chinezi.

Masa Și Munca

Eatime Space

Masa Și Munca Toți oamenii au dreptul să fie legați de timp și memorie. Cuvântul Eatime sună ca timpul în chineză. Spațiul pentru mese oferă locuri pentru a încuraja oamenii să mănânce, să muncească și să își amintească în pace. Conceptul de timp interacționează îndeaproape cu atelierul, care a fost martor la schimbări în timp. Pe baza stilului atelierului, designul include structura industriei și mediul ca elemente de bază pentru construirea spațiului. Eatime aduce un omagiu celei mai pure forme de design, prin amestecarea subtilă a elementelor care se împrumută atât pentru decorarea brută, cât și pentru cea finită.