Revista de proiectare
Revista de proiectare
Îndreptarea Părului

Nano Airy

Îndreptarea Părului Fierul de îndreptare aerisit Nano combină materialele de acoperire nano-ceramice cu o tehnologie inovatoare de fier negativ, care aduce părul ușor și elegant în formă dreaptă. Datorită senzorului de magnet din partea superioară a capacului și a corpului, dispozitivul se oprește automat atunci când capacul este închis, ceea ce este sigur de transportat. Corpul compact cu design wireless reîncărcabil USB este ușor de depozitat în geantă și de purtat, ajutând femelele să păstreze o coafură elegantă oricând, oriunde. Schema de culori alb-și-roz conferă dispozitivului un personaj feminin.

Cutia De Prânz

The Portable

Cutia De Prânz Industria de catering este înfloritoare, iar livrarea de mâncare a devenit o necesitate pentru oamenii moderni. În același timp, au fost generate și multe gunoaie. Multe dintre cutiile de masă folosite pentru a ține mâncarea pot fi reciclate, dar pungile de plastic folosite la ambalarea cutiilor de masă sunt într-adevăr nereciclabile. Pentru a reduce utilizarea pungilor de plastic, funcțiile cutiei de masă și plastic sunt combinate pentru a proiecta noi cutii de prânz. Cutia de balot transformă partea de sine într-un mâner ușor de transportat și poate integra mai multe cutii de masă, reducând mult utilizarea pungilor de plastic pentru ambalarea cutiilor de masă.

Barbieritul

Alpha Series

Barbieritul Seria Alpha este un aparat de ras compact, semi-profesional, care poate face față sarcinilor de bază pentru îngrijirea feței. De asemenea, un produs care oferă soluții igienice cu o abordare inovatoare, combinat cu o estetică frumoasă. Simplitatea, minimalismul și funcționalitatea combinate cu o interacțiune ușoară cu utilizatorii creează fundamentele proiectului. Experiența veselă a utilizatorului este cheia. Sfaturile pot fi scoase cu ușurință de pe aparatul de bărbierit și introduse în secțiunea de depozitare. Dock-ul este proiectat pentru a încărca aparatul de bărbierit și pentru a curăța vârfurile suportate cu lumină UV în secțiunea de depozitare.

Dispozitiv Portabil Multifuncțional

Along with

Dispozitiv Portabil Multifuncțional Proiectul oferă o experiență de viață portabilă pentru mulțimea în aer liber, care este împărțită în principal în două părți: corpul principal și modulele care pot fi schimbate. Corpul principal include funcții de încărcare, periuță de dinți și bărbierit. inspirația pentru produs a venit din partea persoanelor care adoră să călătorească și să aibă bagajele înfundate sau pierdute, astfel încât pachetul portabil și versatil a devenit produsul se poziționează. Acum, multora le place să călătorească, astfel încât produsele portabile devin alegerea. Acest produs este în conformitate cu cererea pieței.

Patul Pentru Pisici

Catzz

Patul Pentru Pisici La proiectarea patului pentru pisici Catzz, inspirația a fost inspirată din nevoile pisicilor și ale proprietarilor și de nevoia de a uni funcția, simplitatea și frumusețea. În timp ce observa pisicile, trăsăturile lor geometrice unice au inspirat forma curată și recunoscută. Unele modele comportamentale caracteristice (de exemplu, mișcarea urechii) au fost încorporate în experiența utilizatorului pisicii. De asemenea, având în vedere proprietarii, scopul a fost să creeze o piesă de mobilier pe care să o poată personaliza și afișa cu mândrie. Mai mult, era important să asigurați o întreținere ușoară. Toate acestea permit designul elegant, geometric și structura modulară.

Mobilierul De Lux

Pet Home Collection

Mobilierul De Lux Pet Home Collection este un mobilier pentru animale de companie, dezvoltat după o observare atentă a comportamentului prietenilor cu patru picioare în mediul de acasă. Conceptul de design este ergonomie și frumusețe, unde bunăstarea înseamnă echilibrul pe care animalul îl găsește în spațiul propriu din mediul casnic, iar designul este conceput ca o cultură a vieții în compania animalelor de companie. O selecție atentă a materialelor subliniază formele și caracteristicile fiecărei piese de mobilier. Aceste obiecte, având autonomie de frumusețe și funcție, satisfac instinctele animalelor de companie și nevoile estetice ale mediului de acasă.