Revista de proiectare
Revista de proiectare
Identitatea Mărcii

SioZEN

Identitatea Mărcii Siozen introduce un nou sistem revoluționar de igienă la nivel înalt, care transformă în mod unic suprafețele, mâinile și aerul dvs. într-un puternic sistem de apărare a poluării microbiene / toxice. Metodele moderne de construcție din zilele noastre sunt minunate pentru a ne oferi o eficiență energetică mai bună și confort, dar acest lucru este la un preț. Clădirile mai stricte și fără tiraj contribuie la acumularea de nenumărați poluanți. Chiar dacă sistemul de ventilație al clădirii este proiectat și bine întreținut, poluarea interioară rămâne o problemă serioasă. Noi abordări sunt necesare.

Ambalajul

The Fruits Toilet Paper

Ambalajul Multe companii și magazine din Japonia oferă clienților un rol de hârtie igienică ca un cadou inedit care să le arate aprecierea. Hârtia igienică cu fructe a fost concepută pentru a umbla clienții cu stilul ei drăguț, perfectă pentru astfel de ocazii. Există 4 modele pentru a alege dintre Kiwi, căpșune, pepene verde și portocaliu. De la anunțarea proiectării și lansării produsului, acesta a fost introdus în peste 50 de media, inclusiv posturi TV, reviste și site-uri web, în 23 de orașe din 19 țări.

Turnul De Escaladă

Wisdom Path

Turnul De Escaladă Turnul de apă nefuncțional a fost decis de către conducerea Atelierului să reconstruiască pentru a deveni un zid de cățărare. Fiind punctul cel mai înalt din jurul său este bine vizibil în afara atelierului. Are priveliște pitorească asupra lacului Senezh, teritoriul atelierului și pădurea de pin în jur. După finalizarea studiilor, studenții participă la o urcare ceremonială până în vârful turnului fiind un punct de observație. Mișcarea spirală în jurul turnului este un simbol al procesului de câștig de experiență. Iar punctul cel mai înalt este un simbol al experienței de viață care se transformă în cele din urmă în piatra înțelepciunii.

Ambalarea Tortului Cu Șah

K & Q

Ambalarea Tortului Cu Șah Acesta este un design de ambalare pentru produse de copt (prăjituri cu băț, finanțatori). Cu un raport lungime / lățime de 8: 1, laturile acestor mâneci sunt extrem de lungi și sunt acoperite într-un model de tablă de checker. Modelul continuă pe partea din față, care prezintă, de asemenea, o fereastră amplasată central prin care poate fi văzut conținutul manșonului. Atunci când toate cele opt mâneci conținute în acest set de cadouri sunt aliniate, se dezvăluie modelul frumos de la un tablou de șah. K & amp; Q face ca ocazia ta specială să fie la fel de elegantă ca ora ceaiului unui rege și o regină.

Ambalajul Pentru Torturi

Miyabi Monaka

Ambalajul Pentru Torturi Acesta este un design de ambalare pentru tortul cu placă umplut cu gem de fasole. Pachetele sunt concepute cu motive tatami pentru a evoca o cameră japoneză. De asemenea, au venit cu un pachet de design cu mânecă în plus față de pachete. Acest lucru a făcut posibilă (1) să arate un șemineu tradițional, o caracteristică unică a unei camere de ceai și (2) să creeze camere de ceai în 2-mat, 3-mat, 4,5-mat, 18-mat și diverse alte dimensiuni. Spatele pachetelor sunt decorate cu alte modele decât motivul tatami, astfel încât acestea pot fi vândute separat.

Arta Fotografică

Forgotten Paris

Arta Fotografică Parisul uitat sunt fotografii alb-negru ale subteranelor vechi ale capitalei franceze. Acest design este un repertoriu de locuri pe care puțini oameni le cunosc, deoarece sunt ilegale și dificil de accesat. Matthieu Bouvier explorează aceste locuri periculoase de zece ani pentru a descoperi acest trecut uitat.