Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Rezidențială

Brooklyn Luxury

Casa Rezidențială Inspirat de pasiunea clientului pentru reședințele istorice bogate, acest proiect reprezintă o adaptare a funcționalismului și a tradiției la intențiile prezentului. Astfel, stilul clasic a fost ales, adaptat și stilizat la canoanele designului contemporan și tehnologiilor moderne, materialele inedite de bună calitate au contribuit la crearea acestui proiect - o adevărată bijuterie a Arhitecturii din New York. Cheltuielile preconizate vor depăși 5 milioane de dolari americani, vor oferi premisa creării unui interior elegant și opulent, dar și funcțional și confortabil.

Un Nou Tip De Consum

Descry Taiwan Exhibition

Un Nou Tip De Consum Expoziția de la Muntele Alishan, faimoasă atracție turistică din Taiwan, combină artele cu industria tradițională a ceaiului din Taiwan. Cooperarea în secțiuni a acestei expoziții poate scoate la iveală noul modul de afaceri. Pe fiecare pachet, turiștii pot vedea expresii diferite care transmit aceeași temă, & amp; quot; Taiwan. & Amp; quot; Cufundat în peisajele frumoase din Taiwan, vizitatorii vor înțelege mai profund cultura și industria din ceai din Taiwan.

Stingător De Incendiu Și Ciocan De Evacuare

FZ

Stingător De Incendiu Și Ciocan De Evacuare Echipamentul de siguranță al vehiculului este esențial. Stingătoarele și ciocanele de siguranță, combinația celor două poate îmbunătăți eficiența de evacuare a personalului atunci când are loc un accident de mașină. Spațiul auto este limitat, deci acest dispozitiv este proiectat să fie suficient de mic. Poate fi plasat oriunde într-o mașină privată. Stingătoarele tradiționale pentru vehicule sunt de o singură utilizare, iar acest design poate înlocui cu ușurință căptușeala. Este o prindere mai confortabilă, ușor pentru utilizatori să opereze.

Activarea Evenimentelor

The Jewel

Activarea Evenimentelor Cutia de bijuterii 3D a fost un spațiu de vânzare cu amănuntul interactiv care a invitat publicul să utilizeze cea mai nouă tehnologie în imprimarea 3D prin crearea bijuteriilor proprii. Am fost invitați să activăm spațiul și ne-am gândit instantaneu - cum poate fi completă o cutie de bijuterii fără o frumoasă bijuterie personalizată? Rezultatul a fost o sculptură contemporană rezultând o prismă a culorii care a cuprins frumusețea luminii reflectorizante, a culorii și a umbrei.

Un Robot Mobil Autonom

Pharmy

Un Robot Mobil Autonom Robot de navigație autonom pentru logistica spitalului. Este un sistem de servicii de produse pentru a efectua livrări eficiente în condiții de siguranță, reducând șansele profesioniștilor din domeniul sănătății de a fi expuși să se îmbolnăvească, să restrângă bolile pandemice între personalul spitalului și pacienți (COVID-19 sau H1N1). Proiectarea ajută la gestionarea livrărilor spitalicești cu acces ușor și siguranță, folosind interacțiunea simplă a utilizatorilor prin intermediul tehnologiei prietenoase. Unitățile robotizate au capacitatea de a se deplasa autonom în mediul interior și au un flux sincronizat cu unități similare, putând robotiza munca de colaborare a echipei.

Difuzorul De Arome Inteligente

Theunique

Difuzorul De Arome Inteligente Agarwood este rar și scump. Aroma sa poate fi obținută numai din ardere sau extracție, folosită în interior și oferită de puțini utilizatori. Pentru a încălca aceste limitări, un difuzor de arome inteligente și tablete naturale de agarwood sunt create manual după eforturi de 3 ani, cu peste 60 de designuri, 10 prototipuri și 200 de experimente. Demonstrează un nou model de afaceri posibil și folosind contextul industriei agro-lemnoase. Utilizatorii pot introduce pur și simplu difuzorul în interiorul unei mașini, personaliza timpul, densitatea și varietatea aromelor cu ușurință și se pot bucura de aromaterapia imersivă oriunde merg și ori de câte ori conduc.