Revista de proiectare
Revista de proiectare
Proiectarea Ambalajelor De Bere Bavareză

AEcht Nuernberger Kellerbier

Proiectarea Ambalajelor De Bere Bavareză În epoca medievală, fabricile de bere locale își lăsau berea să îmbătrânească în pivnițele vechi de peste 600 de ani, sub castelul de la Nürnberg. Onorând această istorie, ambalajul „AEcht Nuernberger Kellerbier” are o privire autentică înapoi în timp. Eticheta berii arată un desen de mână al castelului așezat pe pietre și un butoi de lemn în pivniță, încadrat de fonturi de tip vintage. Eticheta de sigilare cu marca comercială „Sf. Mauritius” a companiei și dopul de coroană de culoare cupru transmit o măiestrie și încredere.

Denumirea proiectului : AEcht Nuernberger Kellerbier, Numele proiectanților : Bloom advertising agency, Numele clientului : Bloom GmbH Nürnberg.

AEcht Nuernberger Kellerbier Proiectarea Ambalajelor De Bere Bavareză

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.