Revista de proiectare
Revista de proiectare
Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Biroul elvețian de arhitectură Evolution Design în parteneriat cu studioul rus de arhitectură T + T arhitect a proiectat un atrium spațial multifuncțional la noul sediu corporativ al Sberbank din Moscova. Atriumul inundat de lumină de zi găzduiește diverse spații de coworking și o cafenea, sala de ședințe în formă de diamant suspendată fiind punctul central al curții interne. Reflectările oglinzilor, fațada interioară vitrată și utilizarea plantelor adaugă senzația de spațiu și continuitate.

Denumirea proiectului : Sberbank Headquarters, Numele proiectanților : Evolution Design, Numele clientului : Sberbank of Russia.

Sberbank Headquarters Atrium

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.