Revista de proiectare
Revista de proiectare
Romanul

180º North East

Romanul „180º Nord-Est” este o narațiune de aventuri de 90.000 de cuvinte. Acesta spune povestea adevărată a călătoriei pe care Daniel Kutcher a făcut-o prin Australia, Asia, Canada și Scandinavia în toamna anului 2009, când avea 24 de ani. Integrat în corpul principal de text care spune povestea a ceea ce a trăit și a învățat în timpul călătoriei , fotografiile, hărțile, textul expresiv și video ajută cititorul în aventură și dau un mai bun sentiment experienței personale a autorului.

Denumirea proiectului : 180º North East, Numele proiectanților : Daniel Kutcher, Numele clientului : Daniel Kutcher.

180º North East Romanul

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.