Revista de proiectare
Revista de proiectare
Spațiul De Expoziție Și Negociere

All Love in Town Sales Center

Spațiul De Expoziție Și Negociere Spațiul comercial ar putea fi, de asemenea, o zonă de activitate orientată spre afaceri, plină de artă și estetică, la fel de mult ca un teatru și un muzeu. Puțini dintre designeri nu au crezut niciodată că combinația intensă de oameni și împrejurimi devine atât de esențială decât ne-am fi așteptat. Am creat un spațiu interior care a atins un acord cu oamenii care intră în el, folosind la maxim materialele cu prețuri reduse, becuri, Ping Pong și bile de decorațiuni de Crăciun. luni în acea perioadă în întreaga industrie, datorită designului distinctiv.

Denumirea proiectului : All Love in Town Sales Center, Numele proiectanților : Raynon Chiu, Numele clientului : Taiwan DaE International Design Career.

All Love in Town Sales Center Spațiul De Expoziție Și Negociere

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.