Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masca

Billy Julie

Masca Acest design este inspirat de microexpresie. Designerul alege pe Billy și Julie pentru două tipuri de personalități multiple. Elementele complexe sunt create prin ajustarea parametrică a orientărilor unei geometrii asemănătoare unei scări, bazată pe o curbă încurcată cu partiții. Ca interfață și interpret, această mască este creată pentru a face oamenii să-și examineze propria conștiință.

Denumirea proiectului : Billy Julie, Numele proiectanților : Naai-Jung Shih, Numele clientului : Naai-Jung Shih.

Billy Julie Masca

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.