Revista de proiectare
Revista de proiectare
Asistent Machiaj

Eyelash Stand

Asistent Machiaj Acest design explorează o metaforă a genelor. Designerul consideră că ochii sunt o urmărire pentru o așteptare personală. El creează un suport pentru ochi ca o icoană a vieții sau o etapă în miniatură a performanței. Acest stand simbolizează un angajament reminiscent dimineața sau înainte de culcare, prin stabilirea genelor temporar înainte sau după aplicare. Un suport pentru geană este o modalitate de a memora ceea ce ceva banal a contribuit la aventura personală zilnică.

Denumirea proiectului : Eyelash Stand, Numele proiectanților : Naai-Jung Shih, Numele clientului : Naai-Jung Shih.

Eyelash Stand Asistent Machiaj

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.