Revista de proiectare
Revista de proiectare
Căruciorul De Brânză Refrigerat

Coq

Căruciorul De Brânză Refrigerat Patrick Sarran a creat căruciorul de brânză Coq în 2012. Ciudățimea acestui material rulant încântă curiozitatea clienților, dar nu greșiți, acesta este în primul rând un instrument de lucru. Acest lucru se realizează cu ajutorul unei structuri stilizate de fag lăcuit, acoperite de un cloche lacuit roșu, cilindric, care poate fi atârnat la o parte pentru a dezvălui un sortiment de brânzeturi maturate. Folosind mânerul pentru a muta căruciorul, deschizând cutia, glisând placa spre a face un spațiu pentru farfurie, rotind acest disc pentru a tăia porții de brânză, ospătarul poate dezvolta procesul într-o piesă de artă performantă.

Denumirea proiectului : Coq, Numele proiectanților : Patrick Sarran, Numele clientului : QUISO SARL.

Coq Căruciorul De Brânză Refrigerat

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.